Voer de code hieronder in om jouw DUAL 2XP voucher te ontvangen en om te zien of je een van onze dagelijkse winnaars bent.

BE,18+. Vul deze code in voor 31 december 2021. Bewaar verpakking. Zie doritos.be/callofduty voor volledige actievoorwaarden.

Voer jouw code (10 karakters) in. De code start met CD en betreft alleen de volgende karakters : 0123456789ACDEFGHJLMNPRTWXY (niet het volledige alfabet).

Hulp nodig om je code te vinden? Klik hier

Enter your single answer quiz question here.

Enter your single answer quiz question here.

Welke game wil je winnen?

Wat is het meest verkochte smaak van Doritos in Belgie?

Zo nu en dan zouden we je graag willen voorzien van content, samples of speciale aanbiedingen met betrekking tot Doritos of andere Pepsico merken die jou zouden kunnen interesseren. Als je dergelijke informatie van ons wilt ontvangen, selecteer dan het desbetreffende vakje.

Er zijn een paar fouten die gecorrigeerd moeten worden voordat je kunt meespelen.

Samengevatte Algemene voorwaarden:

Actie op verpakking:

BE, 18 jaar en ouder. DUAL 2XP & Win-actie: 04.10.21-31.12.21. Aankoop verplicht. Koop een actieverpakking en ga naar www.doritos.be/callofduty om deel te nemen. DUAL 2XP en kans om te winnen met elke code. Dual 2XP: Voor 60 minuten tijdens online multiplayer en Warzone in Call of Duty®: Vanguard of Call of Duty®: Warzone PEGI 18. Win-actie: Maak elke dag kans op 1 Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition digitale game. Codes mogen slechts één keer worden gebruikt. Max. 3 codes per dag per persoon. Max. 1 prijs per persoon per console. Limiet van 1 uur DUAL 2XP per dag en 40 uur per persoon voor alle DUAL 2XP Call of Duty® inwisselingen (niet beperkt tot deze actie). Internetverbinding, Activision-account en game (Call of Duty®: Warzone of Call of Duty®: Vanguard) zijn vereist. Online multiplayer-abonnement kan vereist zijn. Ga naar www.doritos.be/callofduty voor de volledige voorwaarden. Organisator: PepsiCo BeLux BV/SRL, gevestigd en kantoorhoudende op de Da Vincilaan 3, 1930 Zaventem, België.

AR-Missie:

BE, 18 jaar en ouder. 11.10.21-11.11.21. Aankopen zijn niet verplicht. Registratie is alleen mogelijk voor de eerste 20.000 deelnemers. Ga naar www.doritos-mission.com en registreer je met je mobiel om te spelen. Zoek Doritos/Call of Duty® kisten in Augmented Reality (AR) om kans te maken op prijzen. Missieprijzen: 5.000 Dual 2XP 15 minuten-codes, 3.000 in-game codes (visitekaartje/embleem), 15 Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition digitale game codes, 15 gaming headsets, 1 TCL QLED 55" TV. De deelnemer die de meeste Doritos chips verzamelt tijdens de Missie ontvangt 1 TCL QLED 55" TV. Als meerdere deelnemers hetzelfde winnende maximumaantal Doritos chips verzamelen, wordt er 1 willekeurige winnaar geselecteerd. Maximaal 3 opgehaalde kisten (deelnames) per persoon per dag; de gebruiker heeft elke dag maximaal drie kansen om te winnen. Een deelnemer kan elke dag maximaal 3 Dual 2XP-codes winnen gedurende de actieperiode. Alle overige prijzen kunnen maximaal 1 keer per persoon worden gewonnen gedurende de actieperiode. Internetverbinding en smartphone zijn vereist. Ga naar www.doritos.be/callofduty voor de volledige voorwaarden. Organisator: PepsiCo BeLux BV/SRL, gevestigd en kantoorhoudende op de Da Vincilaan 3, 1930 Zaventem, België.

Volledige algemene voorwaarden:

1. Aan deze Actie kunnen inwoners van België van 18 jaar of ouder deelnemen. Medewerkers van de Organisator (of ondernemingen van de groep en zijn agentschappen die rechtstreeks bij de organisatie en het beheer van deze Actie betrokken zijn) zijn van deelname aan deze actie uitgesloten.

2. Hoewel we je aanmoedigen om deel te nemen en van de voordelen van de Actie te profiteren, moet worden opgemerkt dat wij veel belang hechten aan de verantwoorde consumptie van onze producten. Koop niet meer van een product dan je redelijkerwijs kunt gebruiken of consumeren alleen om aan deze Actie deel te nemen.

3. Inzendingen die voor of na een betreffende Actieperiode worden ontvangen, zijn ongeldig en worden van deelname aan deze Actie uitgesloten.

Op de verpakking: Algemene voorwaarden DUAL 2XP, Win-actie

4. Actieperiode: DUAL 2XP & Win-Actieperiode op de verpakking: Van 00:01 uur BST [MET -1] op 4 oktober 2021 t/m 23:59 uur GMT [MET -1] op 31 december 2021 ("Win-Actieperiode").

5. Aankoop is verplicht. Bewaar een gespecificeerd aankoopbewijs met daarop vermeld de datum en het tijdstip van aankoop vóór deelname maar binnen de Win-Actieperiode; dit bewijs kan nodig zijn voor klantondersteuning. Internetverbinding, een geldig e-mailadres, Activision-account en game (Call of Duty®: Warzone of Call of Duty®: 2021) zijn vereist. Online multiplayer-abonnement kan vereist zijn.

6. Deelname:

a. Win-Actieperiode: Koop een Actieproduct (zie bepaling 9 voor meer informatie), ga naar www.doritos.be/callofduty, vul je gegevens in op het online formulier (naam en e-mailadres), voer de unieke code op de verpakking in en beantwoord de vraag correct om er direct achter te komen of je een Prijs hebt gewonnen.

7. Cadeau: Na registratie voor de Win-Actie ontvangt elke deelnemer een gratis unieke DUAL 2XP-code die bij de games Call of Duty®: Vanguard en Call of Duty®: Warzone kunnen worden ingewisseld.

8. Aanvullende cadeaugegevens en voorwaarden:

a. Elke deelnemer ontvangt per verpakking een DUAL 2XP-code voor 60 minuten die bij de games Call of Duty®: Vanguard en Call of Duty®: Warzone kan worden ingewisseld (een kopie van een van deze games is vereist om dit cadeau in te wisselen).

b. Dual 2XP-codes verlopen op 31 maart 2022.

c. Dual 2XP ontgrendelt dubbele XP (dubbele Experience-punten om je account op te waarderen) en dubbele wapen XP (dubbele Experience-punten om je wapens op te waarderen).

d. Dual 2XP-codes inwisselen

a. Ga naar www.callofduty.com/doritos tijdens de Win-Actieperiode en volg de instructies op het scherm om je voor de Actie te registreren.

b. Een Call of Duty®-account is vereist om Dual XP-codes in te wisselen. Als je momenteel geen Call of Duty® account hebt, volg je de instructies om je voor de Actie te registreren.

c. Elke deelnemer moet zich op de Call of Duty® website registreren.

d. Deelnemers moeten zich ook aanmelden met hun PlayStation-account OF Xbox Live-account OF Battle.net-account OF er een aanmaken als ze die nog niet hebben en hun Online ID, Gamer Tag of Battle Tag aan hun account koppelen.

e. Nadat de deelnemer zijn/haar Online ID, Gamer Tag of Battle Tag aan zijn/haar account heeft gekoppeld, zijn de accounts voor de rest van de Actieperiode aan elkaar gekoppeld.

f. Om je in-game beloningen in te wisselen moet je ook een PlayStation PS Plus of Xbox Live Gold-account "in good standing" hebben. Lidmaatschappen van PlayStation Plus en Xbox Live Gold zijn betaalde abonnementen die apart worden verkocht.

g. Een deelnemer kan alleen het cadeau op de geselecteerde console claimen.

9. Actieproducten:

a. Doritos Nacho Cheese 185 g

b. Doritos Nacho Cheese 200 g

c. Doritos Sweet Chili Pepper 185 g

d. Doritos Sweet Chili Pepper 200 g

e. Doritos Pure Paprika 185 g

10. Selecteren van de winnaars: Win-actie: Gedurende de hele Win-Actieperiode worden er 88 willekeurige "winnende momenten" (dag, uur, minuten, seconden) toegekend. De Prijs wordt toegekend aan de eerste inzending van een geldige actiecode die de vraag correct beantwoordt op of na dat winnende moment. Als er tussen het ene en het volgende winnende moment geen inzending wordt ontvangen wordt de Prijs van dat winnende moment overgedragen, waarmee een extra winnend moment wordt gecreëerd. Alle 88 Prijzen worden gewonnen.

11. De prijzen: De beschikbare Prijzen voor de Win-Actieperiode zijn:

Win- actie prijs:

i. BE: 88 Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition digitale game codes

12. Aanvullende prijsgegevens en voorwaarden:

a. Code voor Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition digitale game mag slechts één keer worden gebruikt.

b. De winnaar moet de console selecteren (PC, Playstation of Xbox console) waarvoor ze de game code willen ontvangen op het moment dat de prijs wordt toegekend.

13. Max. 3 deelnames per persoon per dag gedurende de Win-Actieperiode. Max. 3 cadeaus per dag per persoon en max. 1 Prijs per persoon per console gedurende de Win-Actieperiode.

14. Kennisgeving aan de winnaars:

Win-actie: Winnaars worden direct via het scherm geïnformeerd samen met instructies voor het inwisselen en de volgende stappen waarmee winnaars hun prijs kunnen claimen. Als een winnaar de instructies niet onmiddellijk uitvoert, behoudt de Organisator zich het recht voor om die winnaar de diskwalificeren en de Prijzen weer bij de andere prijzen van de Win-Actie te voegen, zodat deze gedurende de Win-Actieperiode door een andere deelnemer kunnen worden gewonnen.

Algemene voorwaarden AR-Missie

15. Aankopen zijn niet verplicht, maar een internetverbinding en smartphone zijn wel noodzakelijk. Een geldig e-mailadres, Activision-account en de game (Call of Duty®: Warzone of Call of Duty®: Vanguard) zijn vereist om de Dual 2XP-code voor 15 minuten en de in-game code (visitekaartje en embleem) in te wisselen.

16. Actieperiode: Van 00:01 uur BST [MET -1] op 11 oktober 2021 t/m 23:59 uur GMT [MET -1] op 11 november 2021 of wanneer zich 20.000 deelnemers hebben geregistreerd – afhankelijk van welke zich eerder voordoet ("AR-Missie Actieperiode").

17. Deelname:

a. De eerste 20.000 deelnemers die zich registreren op de Doritos missie-website op www.doritos-mission.com en een Vatom-wallet creëren, komen voor deelname in aanmerking.

b. Deelnemers moeten zich direct registreren met hun mobiele telefoonnummer om een Vatom-wallet te creëren.

c. Klik op de Vatom 'Mission Briefing' voor meer informatie en veelgestelde vragen.

d. Elke deelnemer krijgt een 'rookbom'-Vatom om op zijn/haar locatie op de kaart te gooien. Daarmee wordt 1 Doritos/Call of Duty® kist op die locatie gegooid. Deelnemers kunnen Doritos/Call of Duty® kisten vinden door Vatoms bij hen in de buurt op een kaart te bekijken.

e. Zodra een deelnemer een Vatom vindt, kan hij/zij naar die locatie gaan, erop tikken om hem in AR op te halen en te zien wat zich in de kist bevindt. De Doritos/Call of Duty® kisten bevatten een prijs-Vatom of een Doritos chip-Vatom die, nadat je hem in AR hebt opgehaald, automatisch aan je wallet wordt toegevoegd.

f. Prijs-Vatoms kunnen worden opgeëist door op de prijs te tikken en de instructies op het scherm te volgen. Een Doritos chip-Vatom wordt automatisch bovenaan de wallet van de deelnemer toegevoegd.

g. De deelnemer die aan het einde van de AR-Missie Actieperiode de meeste Doritos chip-Vatoms heeft verzameld, wint 1 TCL QLED 55" TV.

18. Verdere deelnamegegevens:

a. Aan de Actie kunnen alleen de eerste 20.000 deelnemers deelnemen die een Vatom-wallet hebben gecreëerd. Daarna kunnen er geen nieuwe deelnemers meer aan de missie deelnemen.

b. Je locatie moet op je smartphone zijn ingeschakeld om de game te kunnen spelen.

c. RISICOWAARSCHUWING: Deelnemers hoeven zich slechts binnen 250 meter van een Vatom te bevinden om hem te kunnen verzamelen. Ondanks alle zorg die eraan besteed is om te voorkomen dat Vatoms in potentieel gevaarlijke gebieden worden gegooid, moeten deelnemers te allen tijde redelijk en voorzichtig te werk gaan en de nodige zorg betrachten tijdens het spelen van de AR-game. Deelnemers mogen zichzelf of anderen niet in gevaar brengen, een gevaar benaderen, privé-eigendommen betreden of wetten, de lokale wetgeving of verordeningen overtreden tijdens de game. De Organisator aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies of schade die ontstaat in verband met of tijdens de game.

d. Deelnemers moeten te allen tijde privé-eigendommen respecteren. Deelnemers mogen zichzelf of anderen niet in gevaar brengen, een gevaar benaderen, privé-eigendommen betreden of wetten overtreden tijdens de game. Deelnemers moeten redelijk en voorzichtig te werk gaan en de nodige zorg betrachten.

e. De Organisator is niet verantwoordelijk voor een mogelijke toename in het gebruik van mobiele data door deelnemers of voor extra kosten die deelnemers oplopen als gevolg van hun deelname aan de game.

19. Kiezen van de winnaars: Gedurende de AR-Missie Actieperiode krijgen de deelnemers die een Doritos/Call of Duty® krat-Vatom hebben gevonden en opgehaald direct in de game te horen of ze een prijs hebben gewonnen. De deelnemer die tijdens de AR-Missie Actieperiode de meeste Doritos chip-Vatoms in zijn/haar wallet verzamelt, wint 1 TCL QLED 55" TV. Als meerdere deelnemers hetzelfde winnende maximumaantal Doritos chip-Vatoms verzamelen, wordt er uit de betreffende deelnemers 1 willekeurige winnaar geselecteerd.

20. De Prijzen

a. Missieprijzen België:

i. 5.000 Dual 2XP-code voor 15 minuten

ii. 3.000 in-game codes (visitekaartje en embleem)

iii. 15 Call of Duty®: 2021 Ultimate Edition digitale game codes

iv. 15 gaming headsets

v. 1 TCL QLED 55" TV

b. Prijs voor de meeste chips verzameld tijdens de Missie

i. 1 TCL QLED 55" TV.

21. Max. 3 opgehaalde kratten (deelnames) per persoon per dag gedurende de AR-Missie Actieperiode. Max. 3 Dual 2XP-codes voor 15 minuten per persoon per dag. Alle overige prijzen kunnen maximaal 1 keer per persoon worden gewonnen gedurende de hele AR-Missie Actieperiode.

22. Aanvullende prijsgegevens en voorwaarden:

a. Limiet van 1 uur DUAL 2XP per dag en 40 uur per persoon voor alle DUAL 2XP Call of Duty® inwisselingen (niet beperkt tot deze actie).

b. Code voor Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition mag slechts één keer worden gebruikt.

c. Alle Dual 2XP-codes verlopen op 31 maart 2022.

d. Dual 2XP ontgrendelt regelmatige XP (Experience-punten om je account op te waarderen) en wapen XP (om je wapens op te waarderen), die bij de games Call of Duty®: Vanguard en Call of Duty®: Warzone kunnen worden ingewisseld (een kopie van een van deze games is vereist om deze prijs in te wisselen).

e. De Dual 2XP-codes inwisselen

i. Ga naar www.callofduty.com/doritos gedurende de AR-Missie Actieperiode en volg de instructies op het scherm om je voor de Actie te registreren.

ii. Een Call of Duty®-account is vereist om Dual XP-codes in te wisselen. Als je momenteel geen Call of Duty® account hebt, volg je de instructies om je voor de Actie te registreren.

iii. Elke deelnemer moet zich op de Call of Duty® website registreren.

iv. Deelnemers moeten zich ook aanmelden met hun PlayStation-account OF Xbox Live-account OF Battle.net-account OF er een aanmaken als ze die nog niet hebben en hun Online ID, Gamer Tag of Battle Tag aan hun account koppelen.

v. Nadat de deelnemer zijn/haar Online ID, Gamer Tag of Battle Tag aan zijn/haar account heeft gekoppeld zijn de accounts voor de rest van de Actieperiode aan elkaar gekoppeld.

vi. Om je in-game beloningen in te wisselen moet je ook een PlayStation PS Plus of Xbox Live Gold-account "in good standing" hebben. Lidmaatschappen van PlayStation Plus en Xbox Live Gold zijn betaalde abonnementen die apart verkocht worden.

vii. Een deelnemer kan alleen het cadeau op de geselecteerde console claimen.

23. Kennisgeving aan de winnaars: Deelnemers krijgen te horen of de Doritos/Call of Duty® kist een prijs-Vatom bevat op het moment dat die wordt onthuld. Voor winnaars van een Prijs wordt de Prijs aan de Vatom-wallet van de deelnemer toegevoegd. De deelnemer kan op zijn/haar prijs klikken en de instructies volgen om de prijs op te eisen of in te wisselen. De deelnemer die tijdens de AR-Missie Actieperiode de meeste Doritos chip-Vatoms verzamelt, wordt hier binnen 10 dagen na de AR-Missie Actieperiode via sms van op de hoogte gesteld. De deelnemer wordt terug naar zijn/haar wallet verwezen om de Prijs op te eisen.

24. Acceptatie van de Prijs – Headset en televisie: Er wordt binnen 28 dagen na acceptatie van de prijs contact opgenomen met de winnaars om de bezorging van de Prijs te regelen. In het onwaarschijnlijke geval dat een prijs niet binnen 28 dagen na acceptatie van de prijs is bezorgd, heeft de winnaar nog eens 28 dagen de tijd om de Organisator daarover te informeren door een e-mail te sturen naar: doritosprizes@promowinners.com. Doet een winnaar dit niet, dan behoudt de Organisator zich het recht voor om de Prijs niet opnieuw uit te geven of de waarde ervan geheel naar eigen goeddunken te beperken.

Algemene voorwaarden

25. Acceptatie van de Prijs – Call of Duty®: Vanguard digitale game code: Winnaars die deelnemen en winnen tussen 04.10.21 en 03.11.21 ontvangen hun digitale game code per e-mail 24 uur voordat de nieuwe Call of Duty®: Vanguard game 'live' gaat op 5 november 2021, samen met instructies om de code te activeren. Winnaars die deelnemen en winnen na 03.11.21 ontvangen hun prijs binnen 5 dagen. In het onwaarschijnlijke geval dat een prijs niet binnen deze periode is bezorgd, heeft de winnaar nog eens 28 dagen de tijd om de Organisator daarover te informeren (www.doritos.be). Deelnemers kunnen vanuit België ook gratis contact met ons opnemen via 0800 20 330. Doet een winnaar dit niet, dan behoudt de Organisator zich het recht voor om de Prijs niet opnieuw uit te geven of de waarde ervan geheel naar eigen goeddunken te beperken.

26. De winnaars kunnen door de Organisator worden verzocht om deel te nemen aan redelijke reclame die voortvloeit uit de Actie. De winnaar mag zelf beslissen of hij/zij wil deelnemen; dit is geen voorwaarde voor het aanvaarden van de prijs. Door aan deze Actie deel te nemen, gaan deelnemers ermee akkoord dat hun voornaam, achternaam en/of woonplaats kunnen worden gepubliceerd om de winnaars aan te kondigen indien zij een winnaar zijn, zonder dat de Organisator in dit opzicht aansprakelijk is voor enige compensatie.

27. Wij streven ernaar een eerlijke en veilige actie te beheren en wij voorkomen misbruik en bedrog. Als je deelneemt op een manier die niet in overeenstemming is met deze Algemene voorwaarden, worden je deelnames (en alle aan jou gekoppelde aliassen) gediskwalificeerd, een toegekende Prijs kan nietig en terugvorderbaar worden verklaard, en wij behouden ons het recht voor je deelname aan onze toekomstige acties te weigeren voor een termijn van ten minste zes maanden. Om die reden behouden wij ons het recht voor om op elk willekeurig moment:

a. De geschiktheid van deelnemers en/of voorlopige winnaars te verifiëren door om informatie te verzoeken die wij redelijkerwijs als noodzakelijk beschouwen voor dit doeleinde. Een deelname of Prijs in te houden, tenzij en totdat het verificatieproces naar tevredenheid is voltooid.

b. Deelnames te diskwalificeren die niet direct zijn ingezonden door de persoon die zich voor de Actie heeft geregistreerd.

c. Deelnames te diskwalificeren die zijn ingezonden via anonieme e-maildiensten zoals, zonder beperking, GuerillaMail, Dispostable of Mailinator.

d. Massadeelnames te diskwalificeren van personen, handelsgroepen, consumentenverenigingen of derden, en deelnames die zijn ingezonden door macro's of automatische methoden.

e. Deelnames te diskwalificeren die het maximumaantal overschrijden of die technieken gebruiken zoals 'computerscript', de 'brute force'-methode, het gebruik van meerdere simkaarten voor sms-inzendingen, het verbergen van de identiteit door IP-adressen te manipuleren, het gebruik van aliassen of andere, ongeoorloofde identiteiten of welke andere methode dan ook.

f. Deelnames te diskwalificeren die op enige andere wijze niet volledig aan de vereisten van deze Algemene voorwaarden voldoen.

28. De Prijzen zijn niet overdraagbaar of omruilbaar en kunnen niet voor contanten of een andere vorm van compensatie worden ingewisseld. Indien om welke reden dan ook een Prijs niet beschikbaar is, behoudt de Organisator zich het recht voor deze geheel naar eigen goeddunken door een andere Prijs van gelijke of grotere waarde te vervangen.

29. Behalve de kosten die worden gemaakt om de bovenstaande stappen uit te voeren (bijv. reizen, internetverbinding...) zijn er geen overige kosten verbonden aan deelname aan deze Actie.

30. Als de Actie niet zoals gepland kan worden uitgevoerd, om redenen zoals, maar niet beperkt tot, vervalsing, ongeoorloofde interventie, fraude, oneerlijk gedrag, technische storingen of andere oorzaken waarover de Organisator geen controle heeft, die de administratie, beveiliging, eerlijkheid, integriteit of juiste werking van deze Actie belemmeren of in de weg staan, behoudt de Organisator zich het recht voor om elke persoon die het inzendingsproces heeft gemanipuleerd of niet voldoet aan deze Algemene voorwaarden te diskwalificeren, of alle betreffende deelnames ongeldig te verklaren en/of de Actie te annuleren, te wijzigen of op te schorten.

31. Er wordt geen verantwoordelijkheid aanvaard voor inzendingen die zoek raken of die vertraagd, corrupt, beschadigd, verkeerd bezorgd of onvolledig zijn, of die om welke technische reden, bezorgingsproblemen of andere reden dan ook niet bezorgd kunnen worden. Een bewijs van verzending wordt niet geaccepteerd als een bewijs van ontvangst. De Organisator kan de continue of beveiligde toegang tot de webpagina of Missiepagina niet garanderen.

32. De Organisator, samen met alle gelieerde instellingen en bedrijven, is niet aansprakelijk voor enige vorm van verlies (inclusief, zonder beperking, indirecte, speciale of gevolgschade of winstderving), kosten of schade geleden (al dan niet als gevolg van de nalatigheid van een persoon of anderszins) in verband met deze Actie of het accepteren of gebruiken van de/een Prijs/Prijzen, met uitzondering van aansprakelijkheid die niet wettig uitgesloten kan worden. Niets sluit de aansprakelijkheid van de Organisator uit voor overlijden of persoonlijk letsel als gevolg van zijn nalatigheid.

33. De Organisator is niet aansprakelijk voor enige vertraging of het niet voldoen aan zijn verplichtingen om redenen waarover de Organisator redelijkerwijs geen controle heeft als gevolg van, maar niet beperkt tot, overmacht, een wereldwijde of regionale epidemie of pandemie, slechte weersomstandigheden, brand, industriële geschillen, oorlog, terroristische activiteiten, vijandigheden, politieke onrust, rellen, maatschappelijk tumult, plagen of andere natuurrampen, of andere omstandigheden van de Organisator.

34. De Organisator mag de toekenning van een Prijs aan een deelnemer weigeren in gevallen van fraude, oneerlijk handelen, inbreuk of ongeschiktheid onder deze Algemene voorwaarden, of schadevergoeding eisen voor de waarde van de Prijs indien een Prijs is toegekend.

35. Alle persoonsgegevens die door jou worden verstrekt in verband met deze Actie worden uitsluitend door de Organisator (of door de Organisator aangewezen agenten) gebruikt om: (i) bij de uitvoering van de Actie te assisteren; (ii) waar van toepassing, indien de deelnemer het relevante vakje heeft aangevinkt, voor directe marketingdoeleinden; en/of (iii) analyses uit te voeren om de acties, producten of diensten van de Organisator te verbeteren. De Organisator (of door de Organisator aangewezen agenten) neemt geen contact met je op behalve in verband met deze Actie, tenzij je daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. Deelnemers hebben het recht op inzage en correctie van hun persoonsgegevens en een recht om bezwaar te maken om het gebruik van deze gegevens te stoppen. Alle persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van de Organisator, dat beschikbaar is op: https://pepsicoprivacypolicy.com .

36. Alle persoonsgegevens die door deelnemers aan de AR-Missie worden verstrekt, worden rechtstreeks doorgestuurd naar BLOCKv AG en worden uitsluitend gebruikt om bij de uitvoering van het AR-Missieonderdeel van de Actie te assisteren. BLOCKv AG neemt geen contact met je op behalve in verband met deze Actie, tenzij je daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. Alle persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van BLOCKv AG, dat je kunt raadplegen op: https://vatom.app/privacy-policy.pdf

37. Het AR-Missieonderdeel van de Actie opwww.doritos-mission.com is ontwikkeld door BLOCKv AG, en door aan deze actie deel te nemen ga je akkoord met hun servicevoorwaarden, die je kunt raadplegen op: https://vatom.app/terms-conditions.pdf.

38. In het geval dat deze Actie wordt gepromoot op Facebook, Instagram of andere externe kanalen, wordt hierbij extra benadrukt dat deze Actie op geen enkele wijze wordt gesteund, goedgekeurd of beheerd door en op geen enkele wijze verband houdt met Facebook, Instagram of andere externe kanalen, die in dit verband geen aansprakelijkheid hebben.

39. Indien een of meerdere delen van deze Algemene voorwaarden wettig ongeldig, onrechtmatig of niet-uitvoerbaar worden geacht, heeft dat geen invloed op de resterende delen, die onverminderd van toepassing blijven.

40. Door deel word je geacht deze Algemene voorwaarden te hebben geaccepteerd en hieraan gebonden te zijn.

41. Bij tegenstrijdigheden tussen deze Algemene voorwaarden en de voorwaarden in promotiemateriaal hebben deze Algemene voorwaarden voorrang.

42. Deze Algemene voorwaarden vallen onder de wetgeving van België en hun interpretatie en toepassing zijn onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken in Brussel, België.

43. Klachten of vragen met betrekking tot de Algemene actievoorwaarden en de Actie, en verzoeken in verband met de rechten die deelnemers kunnen uitoefenen met betrekking tot hun persoonsgegevens, kunnen schriftelijk naar het adres van de Organisator worden verzonden. Deelnemers kunnen vanuit België ook gratis telefonisch contact met de Organisator opnemen via 0800 20 330.

Organisator: PepsiCo BeLux B.V./SRL, gevestigd en kantoorhoudende op de Da Vincilaan 3, 1930 Zaventem, België.

Activision Publishing, Inc. is geen sponsor van deze actie. De namen, logo's en/of materialen van "Call of Duty: Vanguard" en "Call of Duty®: Warzone" worden uitsluitend gebruikt voor promotiedoeleinden en/of om de prijzen te beschrijven, en dit gebruik suggereert of impliceert niet dat deze actie door Activision wordt gesponsord. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY VANGUARD, CALL OF DUTY WARZONE, en WARZONE zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Alle overige handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

1. Dit document is gecreëerd voor een specifieke actie. Als het voor een andere actie wordt gebruikt, kunnen de voorwaarden mogelijk ongeschikt zijn voor het beoogde doel.

2. Het ongeoorloofd kopiëren van dit document, in zijn geheel of gedeeltelijk, houdt schending van auteursrechten in.

3. Wijzigingen in deze Algemene voorwaarden zijn alleen rechtsgeldig indien PromoVeritas daar schriftelijk toestemming voor heeft gegeven. De cliënt is ervoor verantwoordelijk om PromoVeritas van dergelijke wijzigingen op de hoogte te stellen, aangezien ze de rechtsgeldigheid, werking en uitvoering van de Actie kunnen beïnvloeden.


Résumé des conditions générales :

Promotion On-pack :

BE, 18 ans et + uniquement. DUAL 2XP & Instant gagnant : 04.10.21-31.12.21. Offre assortie d'une obligation d'achat. Pour participer, achetez un paquet promotionnel et rendez-vous sur www.doritos.be/callofduty. Chaque code vous permet d'activer un jeton DUAL 2XP et vous donne une chance de gagner. Dual 2XP : 60 minutes en mode multijoueur en ligne dans les jeux Call of Duty®: Vanguard ou Call of Duty®: Warzone PEGI 18. Instant gagnant : 1 jeux vidéo Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition à gagner chaque jour. Les codes ne peuvent être utilisés qu'une seule fois. Maximum de 3 codes par personne par jour. Maximum d'1 prix par personne par console. Limite d'1 heure de DUAL 2XP Call of Duty® par personne par jour et de 40 heures par personne sur la période de l'offre (non limitée à cette promotion). Connexion Internet, compte Activision et jeu (Call of Duty®: Warzone ou Call of Duty®: Vangard) requis. Un abonnement multijoueur en ligne sera dans certains cas requis. Rendez-vous sur www.doritos.be/callofduty pour lire l'intégralité des conditions générales. Promoteur : PepsiCo BeLux BV/SRL, dont le siège social est situé à Da Vincilaan 3, 1930 Zaventem.

AR Mission :

BE, 18 ans et + uniquement. 11.10.21-11.11.21. Sans obligation d'achat. Limité aux 20 000 premiers participants s'inscrivant à la Promotion. Rendez-vous sur www.doritos-mission.com et inscrivez-vous avec votre smartphone pour jouer. Partez en quête des cartons Doritos / Call of Duty® en réalité augmentée (AR) pour gagner des prix. Les Prix de la AR Mission : 5 000 codes Dual 2XP de 15 minutes, 3 000 codes In-game (carte de visite/emblème), 15 codes de téléchargement du jeu Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition, 15 casques gamer, 1 téléviseur TCL QLED 55”. Le participant qui collectera le plus grand nombre de chips Doritos dans le cadre de la AR Mission remportera 1 téléviseur TCL QLED 55”. Dans l'éventualité où plusieurs participants collecteraient le même nombre de chips Doritos, 1 gagnant sera sélectionné au hasard parmi eux. Maximum de 3 cartons collectés (participations) par personne par jour, donnant à l'utilisateur un maximum de 3 chances de gagner par jour. Une personne peut gagner jusqu'à 3 codes Dual 2XP par jour pendant la période promotionnelle. Tous les autres prix ne peuvent être gagnés qu'une seule fois par personne pendant la période promotionnelle. Accès Internet et smartphone requis. Rendez-vous sur www.doritos.be/callofduty pour lire l'intégralité des conditions générales. Promoteur : PepsiCo BeLux BV/SRL, dont le siège social est situé à Da Vincilaan 3, 1930 Zaventem.

Intégralité des Conditions générales :

1. Cette promotion s'adresse aux personnes résidant en Belgique âgées de 18 ans ou plus. Tous les employés du Promoteur (de l'une quelconque des entreprises du groupe et des agences directement liées à la création et à l'administration de cette Promotion), sont exclus de la participation à cette Promotion.

2. Veuillez noter que bien que désireux de vous encourager à participer à la Promotion et à profiter de ses avantages, nous vous recommandons de consommer nos produits de manière responsable. N'achetez pas plus de produits que vous ne pouvez raisonnablement en utiliser dans le seul but de participer à cette Promotion.

3. Toutes les inscriptions reçues avant ou après la Période promotionnelle leur correspondant ne sera pas prise en compte et la participation à cette Promotion ne sera pas valide.

On-pack : Dual 2XP & Instant gagnant - Conditions générales

4. Période promotionnelle : Période promotionnelle de la promotion On-pack DUAL 2XP & Instant gagnant : Du 4 octobre 2021 à 00 h 01 BST au 31 décembre 2021 à 23 h 59 GMT (« Période Promotionnelle Instant Gagnant »).

5. Offre assortie d'une obligation d'achat. Veuillez conserver un reçu détaillé indiquant la date et l'heure de votre achat pendant toute la Période Promotionnelle Instant Gagnant, car il vous sera peut-être demandé de le présenter pour bénéficier du service d'assistance client. Connexion Internet, adresse e-mail valide, compte Activision et jeu (Call of Duty®: Warzone ou Call of Duty®: 2021) requis. Un abonnement multijoueur en ligne sera dans certains cas requis.

6. Comment participer :

a. Durée de la Promotion Instant Gagnant : Achetez un Produit promotionnel, consultez la clause 9 pour en savoir plus, rendez-vous sur www.doritos.be/callofduty, renseignez vos coordonnées (nom et adresse e-mail) dans le formulaire en ligne, saisissez le code unique inscrit sur l'emballage et répondez correctement à la question pour savoir immédiatement si vous avez gagné un Prix.

7. Cadeau : Chaque participant à la Promotion Instant Gagnant se verra offrir un code DUAL 2XP unique à échanger dans Call of Duty®: Vanguard Game et Call of Duty®: Warzone.

8.Conditions générales supplémentaires relatives au Cadeau :

a. Chaque participant recevra un code DUAL 2XP de 60 minutes par paquet à échanger dans Call of Duty®: Vanguard Game et Call of Duty ®: Warzone (il est nécessaire de posséder une copie de l'un ou l'autre de ces jeux pour bénéficier de ce Cadeau).

b. Les codes Dual 2XP expirent le 31 mars 2022.

c. Les codes Dual 2XP déverrouillent des jetons Double XP (bonus double expérience pour gagner des niveaux) et Double Weapon XP (bonus double expérience pour débloquer des armes).

d. Pour échanger les codes Dual 2XP

a. Rendez-vous sur www.callofduty.com/doritos pendant la Période Promotionnelle Instant Gagnant et suivez les instructions à l'écran pour vous inscrire à la Promotion.

b. Un compte Call of Duty® est requis pour échanger les codes DUAL 2XP. Si vous ne possédez pas de compte Call of Duty®, suivez les instructions pour vous inscrire à la Promotion.

c. Il sera demandé à tous les participants de s'inscrire sur le site Internet de Call of Duty®.

d. Les participants devront aussi se connecter à leur compte PlayStation OU Xbox Live OU Battle.net, OU créer un compte s'ils n'en possèdent pas déjà un, puis associer leur Online ID, leur Gamer Tag ou leur Battle Tag à leur compte.

e. Une fois que les participants auront associé leur Online ID, leur Gamer Tag ou leur Battle Tag à leur compte, les comptes resteront associés jusqu'à la fin de la Promotion.

f. Pour activer vos récompenses pendant le jeu, vous devez aussi posséder un compte Playstation PS Plus ou Xbox Live Gold en règle. Les abonnements PlayStation Plus et Xbox Live Gold sont payants et vendus séparément.

g. Un participant peut uniquement bénéficier de son Cadeau sur la console sélectionnée.

9. Produits promotionnels :

a. Doritos Nacho Cheese 185 g

b. Doritos Nacho Cheese 200 g

c. Doritos Sweet Chili Pepper 185 g

d. Doritos Sweet Chili Pepper 200 g

e. Doritos Pure Paprika 185 g

10. Sélection des gagnants : Instant gagnant : Tout au long de la Période Promotionnelle Instant Gagnant, 88 « instants gagnants » (jours, heures, minutes, secondes) seront sélectionnés au hasard. Le Prix sera attribué à la première personne qui, durant ou après chaque instant gagnant, présente un code promotionnel valide et répond correctement à la question. Si aucune participation gagnante n'est reçue d'un instant gagnant à l'autre, le prix de cet instant gagnant sera reporté, créant un instant gagnant supplémentaire. Les 88 Prix seront attribués dans leur intégralité.

11. Les Prix : Les Prix disponibles pendant la Période Promotionnelle Instant Gagnant sont les suivants :

Prix Instant Gagnant :

i. BE: 88 codes de téléchargement du jeu Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition

12. Détails et conditions supplémentaires relatives aux Prix :

a. Chaque code de téléchargement du jeu Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition ne peut être utilisé qu'une seule fois.

b. Le gagnant doit sélectionner la console (PC, console Playstation ou console Xbox console) sur laquelle il souhaite recevoir le code de téléchargement au moment de l'attribution du Prix.

13. Maximum de 3 participations par personne par jour pendant la Période Promotionnelle Instant Gagnant. Maximum de 3 Cadeaux par personne par jour et d'1 Prix par personne par console pendant la Période Promotionnelle Instant Gagnant.

14. Notification adressée aux gagnants :

Instant gagnant : Les gagnants seront informés instantanément à l'écran et des instructions s'afficheront pour leur expliquer comment réclamer leur Prix. Si un gagnant manque de suivre les instructions immédiatement, le Promoteur se réserve le droit de le disqualifier et de remettre le Prix en jeu dans la Promotion Instant Gagnant, afin de permettre à un autre participant de le remporter durant la Période Promotionnelle Instant Gagnant.

AR Mission - Conditions générales

15. Cette Promotion est sans obligation d'achat, mais un accès à Internet et un smartphone sont cependant requis. Une adresse e-mail, un compte Activision et un jeu (Call of Duty®: Warzone ou Call of Duty ®: Vanguard) sont requis pour échanger le code Dual 2XP 15 minutes et le code In-game (carte de visite et emblème).

16. Période promotionnelle : Du 11 octobre 2021 à 00 h 01 BST au 11 novembre 2021 à 23 h 59 GMT ou une fois que 20 000 participants se seront inscrits, la première des deux dates étant retenue (« Période Promotionnelle AR Mission »).

17. Comment participer :

a. Les 20 000 premières personnes qui s'inscrivent sur le site Internet de Doritos à l'adresse www.doritos-mission.com et qui créent un portefeuille Vatom pourront participer.

b. Les participants doivent s'inscrire directement avec leur numéro de smartphone pour créer un portefeuille Vatom.

c. Cliquez sur le Vatom « Mission Briefing » pour des informations complémentaires et une FAQ.

d. Chaque participant recevra un Vatom « Fumigène » à lâcher sur son emplacement sur la carte. Ce fumigène largue 1 carton Doritos / Call of Duty® sur son emplacement. Le participant pourra aussi localiser d'autres cartons Doritos / Call of Duty® en visualisant les Vatoms à proximité sur une carte.

e. Dès que le participant identifie un Vatom, il peut s'en rapprocher, le toucher pour le soulever en AR et révéler ce qu'il contient. Chaque carton Doritos / Call of Duty® contiendra soit un Vatom Prix, soit un Vatom Doritos Chip, qui sera automatiquement ajouté à son portefeuille lorsqu'il soulèvera le carton en AR.

f. Pour réclamer le Prix, il suffit de toucher le Vatom et de suivre les instructions à l'écran. Les Vatom Doritos Chip seront automatiquement ajoutés au portefeuille du participant.

g. À l'issue de la Période promotionnelle AR Mission, le participant qui aura collecté le plus grand nombre de Vatoms Doritos Chip remportera 1 téléviseur TCL QLED 55”.

18. Complément d'informations sur la participation :

a. La promotion n'est ouverte qu'aux 20 000 premiers participants qui ont créé un portefeuille Vatom. Un fois ce seuil atteint, aucun nouveau participant ne pourra participer à la mission.

b. Vous devez activer les services de localisation de votre smartphone pour jouer au jeu.

c. AVERTISSEMENT : Il suffit aux participants d'être à moins de 250 mètres d'un Vatom pour le collecter. Bien que tout soit mis en œuvre pour éviter de lâcher les Vatom dans des endroits dangereux, les participants doivent en tout temps faire preuve de la plus grande prudence lorsqu'ils jouent au jeu AR. Il est demandé aux participants de ne pas mettre en danger leur propre vie ou celle des autres, de respecter le droit à la propriété privée et de ne pas enfreindre la loi pendant le jeu. Le Promoteur décline toute responsabilité en cas de perte ou de dommage survenant en rapport avec le jeu ou pendant le jeu.

d. Les participants sont tenus de respecter le droit à la propriété privée en tout temps. Il est demandé aux participants de ne pas mettre en danger leur propre vie ou celle des autres, de respecter le droit à la propriété privée et de ne pas enfreindre la loi pendant le jeu. Les participants doivent exercer la plus grande prudence et agir avec diligence.

e. Le Promoteur ne sera pas responsable de toute utilisation accrue des données mobiles par les participants ou de toute dépense supplémentaire encourue par les participants du fait de leur participation au jeu.

19. Sélection des gagnants : Durant la Période promotionnelle AR Mission, les participants qui trouvent et collectent un Vatom de carton Doritos / Call of Duty® sauront immédiatement s'ils ont remporté un prix. À l'issue de la Période promotionnelle AR Mission, le participant qui aura collecté le plus grand nombre de Vatoms Doritos Chip dans son portefeuille remportera 1 téléviseur TCL QLED 55”. Dans l'éventualité où plusieurs participants collecteraient le même nombre de Vatoms Doritos Chip, 1 gagnant sera sélectionné au hasard parmi eux.

20. Les Prix

a. Prix de la AR Mission en Belgique :

i. 5 000 codes Dual 2XP de 15 minutes

ii. 3 000 codes In-game (cartes de visite et emblèmes)

iii. 15 codes de téléchargement du jeu Call of Duty®:2021 Ultimate Edition

iv. 15 casques gamer.

v. 1 TV TCL QLED 55”

b. Prix du plus grand nombre de chips collectés pendant la AR Mission

i. 1 TV TCL QLED 55”.

21. Maximum de 3 cartons collectés (participations) par personne par jour pendant la Période Promotionnelle AR Mission. Maximum de 3 codes Dual 2XP de 15 minutes par personne par jour. Tous les autres prix ne peuvent être gagnés qu'une seule fois par personne pendant la Période promotionnelle AR Mission.

22. Détails et conditions supplémentaires relatives aux Prix :

a. Limite d'1 heure de DUAL 2XP Call of Duty® par personne par jour et de 40 heures par personne sur la période de l'offre (non limitée à cette promotion).

b. Chaque code de téléchargement du jeu Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition ne peut être utilisé qu'une seule fois.

c. Tous les codes Dual 2XP expirent le 31 mars 2022.

d. Les codes Dual 2XP déverrouillent des jetons Regular XP (bonus expérience pour gagner des niveaux) et Weapon XP (pour débloquer des armes) qui peuvent être activés dans Call of Duty®: Vanguard Game et Call of Duty®: Warzone (il est nécessaire de posséder une copie de l'un ou l'autre de ces jeux pour réclamer ce Prix).

e. Pour échanger les codes Dual 2XP

i. Rendez-vous sur www.callofduty.com/doritos pendant la Période Promotionnelle Mission AR et suivez les instructions à l'écran pour vous inscrire à la Promotion.

ii. Un compte Call of Duty® est requis pour échanger les codes DUAL 2XP. Si vous ne possédez pas de compte Call of Duty®, suivez les instructions pour vous inscrire à la Promotion.

iii. Il sera demandé à tous les participants de s'inscrire sur le site Internet de Call of Duty®.

iv. Les participants devront aussi se connecter à leur compte PlayStation OU Xbox Live OU Battle.net, OU créer un compte s'ils n'en possèdent pas déjà un, puis associer leur Online ID, leur Gamer Tag ou leur Battle Tag à leur compte.

v. Une fois que les participants auront associé leur Online ID, leur Gamer Tag ou leur Battle Tag à leur compte, les comptes resteront associés jusqu'à la fin de la Promotion.

vi. Pour activer vos récompenses pendant le jeu, vous devez aussi posséder un compte Playstation PS Plus ou Xbox Live Gold en règle. Les abonnements PlayStation Plus et Xbox Live Gold sont payants et vendus séparément.

vii. Un participant peut uniquement bénéficier de son Cadeau sur la console sélectionnée.

23. Notification adressée aux gagnants : Le participant saura si le carton Doritos / Call of Duty® contient un Vatom Prix dès le moment où il l'ouvrira. Si un Prix a été gagné, il sera placé dans le portefeuille Vatom du participant . Le participant peut cliquer sur son Prix, puis suivre les instructions pour le réclamer. Le participant qui aura collecté le plus grand nombre de Vatoms Doritos Chip pendant la Période promotionnelle Mission AR sera notifié par SMS dans les 10 jours suivant la fin de la Période promotionnelle Mission AR. Il sera redirigé vers son portefeuille pour réclamer son Prix.

24. Acceptation des Prix – Casque et téléviseur : Les gagnants seront contactés dans les 28 jours suivant leur acceptation du Prix, afin d’en organiser la livraison. Dans l'éventualité peu probable où les gagnants n'auraient pas reçu leur Prix dans les 28 jours suivant son acceptation, ils bénéficieront de 28 jours supplémentaires pour en informer le Promoteur en envoyant un e-mail à doritosprizes@promowinners.com. Si un gagnant manque de le faire, le Promoteur se réserve le droit de ne pas réattribuer le Prix ou d’en limiter la valeur, et ce à sa seule discrétion.

Conditions générales

25. Acceptation des Prix - Code de téléchargement du jeu Call of Duty ®: Vanguard Les participants remportant le Prix entre le 04.10.21 et le 03.11.21 recevront leur code de téléchargement par e-mail 24 heures avant la sortie du nouveau Call of Duty®: Vanguard le 5 novembre 2021, avec des instructions pour l'activation du code. Les participants remportant le Prix après le 03.11.21 recevront leur Prix sous 5 jours. Dans l'éventualité peu probable où ils n'auraient pas reçu leur Prix dans les délais indiqués, les gagnants bénéficieront de 28 jours supplémentaires pour en informer le Promoteur (www.doritos.be). Les participants peuvent aussi appeler le numéro gratuit 0800 20 330 à partir de la Belgique. Si un gagnant manque de le faire, le Promoteur se réserve le droit de ne pas réattribuer le Prix ou d’en limiter la valeur, et ce à sa seule discrétion.

26. Il est possible que, dans les limites du raisonnable, le Promoteur demande aux gagnants de participer aux événements publicitaires découlant de la Promotion. Cette participation est à l’entière discrétion des gagnants et ne fait pas partie des conditions d’Acceptation du Prix. Lorsqu'ils participent à cette Promotion, les participants conviennent que, s'ils gagnent un Prix, leurs nom, prénom et/ou ville pourront être publiés pour annoncer les gagnants sans aucune forme d'indemnisation requise de la part du Promoteur.

27. Nous cherchons à organiser une promotion équitable et sûre et à empêcher les abus et les tricheries. Dans le cas où votre participation serait en violation de ces Conditions générales, vous (ainsi que vos alias associés) serez disqualifié(e), et tout Prix décerné sera annulé et recouvrable. Nous nous réservons également le droit de vous interdire toute participation aux futures promotions pendant une durée minimum de six mois. Pour cette raison, nous nous réservons à tout moment le droit de :

a. vérifier l'éligibilité des participants et/ou des gagnants potentiels en leur réclamant les informations qu'il considère raisonnablement nécessaires à cette fin. Le Promoteur se réserve le droit de refuser de valider la participation ou le Prix tant qu'il ne sera pas entièrement satisfait de ces vérifications.

b. disqualifier les participations qui ne sont pas soumises directement par la personne prenant part à la Promotion.

c. disqualifier les inscriptions soumises via des services de messagerie anonyme, comme GuerillaMail, Dispostable ou Mailinator.

d. disqualifier les formulaires de participation multiples soumis par des particuliers, des commerçants, des groupes de consommateurs ou des tierces personnes, ainsi que les formulaires de participation incomplets et ceux qui sont soumis par macros ou d'autres moyens automatisés.

e. disqualifier les participations au-delà du maximum autorisé, ou celles qui font appel à des techniques telles que le « script », l'approche dite de « force brute », des cartes SIM multiples pour la saisie de texte, la manipulation d'adresses IP pour masquer leur identité, l'utilisation d'alias ou d'identités autres que la leur ou toute autre technique.

f. disqualifier les participations qui manquent de toute autre manière de satisfaire aux exigences de ces Conditions générales.

28. Les Prix ne sont ni transférables, ni échangeables, et ne pourront pas être échangés contre des espèces ou toute autre forme de compensation. Si, pour une raison ou une autre, un quelconque élément du Prix s'avère indisponible, le Promoteur se réserve le droit, à sa seule discrétion, de lui substituer un autre Prix d'une valeur égale ou supérieure.

29. La participation à cette Promotion est gratuite, à l'exception des coûts associés aux étapes ci-dessus (par ex. déplacement, connexion Internet, etc.).

30. Si la Promotion ne peut se dérouler comme prévu, notamment mais pas exclusivement, pour des raisons de falsification, d’intervention non autorisée, de fraude, de malhonnêteté, de problèmes techniques ou toute autre cause indépendante de la volonté du Promoteur ayant pour effet de compromettre ou d’affecter l’administration, la sécurité, l’équité, l’intégrité ou le bon déroulement de cette Promotion, le Promoteur se réserve le droit de disqualifier tout individu ayant manipulé le processus de participation ou enfreint les présentes Conditions générales, d'invalider les participations concernées et/ou d'annuler, de modifier ou de suspendre la Promotion.

31. Le Promoteur décline toute responsabilité concernant les formulaires de participation perdus, retardés, corrompus, endommagés, envoyés à la mauvaise adresse, incomplets ou ne pouvant être transmis pour une éventuelle raison technique ou autre. Les preuves d’envoi ne seront pas admises comme accusés de réception. Le Promoteur ne garantit pas un accès continu, ininterrompu ou sécurisé à la page Internet ou à la page de Mission.

32. Le Promoteur et toute agence ou entreprise associée ne pourront être tenus pour responsables de quelconques pertes (incluant sans s’y limiter, les pertes indirectes, spéciales ou conséquentes ou les pertes de profits), dépenses ou dommages encourus ou subis (qu’ils résultent ou non de la négligence d’une quelconque personne) en relation avec cette Promotion ou avec l’acceptation ou l’utilisation d’un Prix, à l’exception de toute responsabilité ne pouvant être exclue par la loi. Rien ne saurait toutefois exclure la responsabilité du Promoteur en cas de décès ou de préjudice corporel résultant de sa propre négligence.

33. Le Promoteur dégage toute responsabilité quant aux manquements ou retards dans l'exécution de ses obligations du fait de raisons indépendantes de sa volonté résultant notamment des éléments suivants : cas de force majeure, crise sanitaire mondiale ou régionale, conditions météorologiques adverses, incendie, conflit social, guerre, acte terroriste, hostilités, instabilité politique, émeutes, troubles civils, fléau ou autre catastrophe naturelle ou autres circonstances indépendantes de la volonté du Promoteur.

34. Aux termes des présentes conditions générales, dans le cadre d’une fraude, d’une malhonnêteté, d'une violation ou de l’inadmissibilité d’un quelconque participant, le Promoteur est en droit de refuser d’attribuer le Prix ou de chercher à obtenir le recouvrement de sa valeur si le Prix a déjà été attribué.

35. Toutes les données personnelles que vous avez fournies dans le cadre de cette Promotion seront utilisées uniquement par le Promoteur (ou ses agents désignés) afin : (i) de permettre le bon déroulement de la Promotion ; et/ou (ii) le cas échéant, si le participant a coché la case correspondante, à des fins de marketing direct ; et/ou (iii) d'effectuer des analyses destinées à améliorer les promotions, produits ou services du Promoteur. Le Promoteur (ou tout agent nommé par ce dernier) vous contactera uniquement dans le cadre de cette Promotion, sauf s'il a obtenu votre consentement exprès. Les participants peuvent exercer leur droit d'accès et de rectification de leurs données personnelles, ainsi que leur droit de s'opposer au traitement de ces données. Toutes les données personnelles seront traitées conformément à la politique de confidentialité du Promoteur, disponible sur : https://pepsicoprivacypolicy.com.

36. Toutes les données à caractère personnel fournies par les participants à la AR Mission seront transmises directement à BLOCKv AG et utilisées uniquement pour l'aider à organiser la partie AR Mission de la Promotion. BLOCKv AG vous co ntactera uniquement dans le cadre de cette Promotion, sauf s'il a obtenu votre consentement exprès. Toutes les données à caractère personnel seront traitées conformément à la politique de confidentialité de BLOCKv AG, disponible sur : https://vatom.app/privacy-policy.pdf

37. La partie AR Mission de la Promotion surwww.doritos-mission.com a été développée par BLOCKv AG. En participant à cette promotion, vous acceptez leurs Conditions générales, qui sont disponibles ici : https://vatom.app/terms-conditions.pdf.

38. Dans le cas où cette Promotion ferait l'objet d'une publicité sur Facebook, Instagram ou d'autres canaux externes, le Promoteur tient à réitérer que cette Promotion n'est aucunement sponsorisée, cautionnée ou administrée par Facebook, Instagram ou ces autres canaux externes, dont la responsabilité ne saurait être en aucun cas impliquée.

39. Le fait que l’une quelconque des dispositions de ces Conditions générales puisse être jugée invalide, illégale ou inapplicable ne compromettra ni n’affectera en aucune manière la validité ou l’applicabilité du reste des dispositions.

40. En prenant part, vous serez réputé(e) avoir convenu d’être lié(e) aux présentes Conditions générales.

41. En cas de divergence entre les présentes Conditions générales et les détails de tout matériel promotionnel, les dispositions des présentes Conditions générales prévaudront.

42. Les présentes Conditions générales étant régies par le droit belge, leur interprétation et leur application seront soumises à la compétence exclusive des tribunaux de Bruxelles, en Belgique.

43. Toute réclamation ou question concernant la Promotion ou ses Conditions générales ou toute demande effectuée en vertu des droits des participants sur leurs données personnelles peut être adressée par écrit à l'adresse du Promoteur. Les participants peuvent aussi appeler le numéro gratuit 0800 20 330 à partir de la Belgique.

Promoteur : PepsiCo BeLux B.V./SRL, gevestigd en kantoorhoudende te 1930 Zaventem, Da Vincilaan 3, Belgique.

Activision Publishing, Inc. n'est pas un sponsor de cette Promotion. Les noms, logos et/ou matériels « Call of Duty: Vanguard » et « Call of Duty: Warzone » sont utilisés uniquement aux fins de la Promotion et/ou de la description des Prix, et une telle utilisation ne suggère en rien le parrainage de cette Promotion par Activision. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY VANGUARD, CALL OF DUTY WARZONE et WARZONE sont des marques déposées d'Activision Publishing, Inc. Toutes les autres marques sont la propriété de leurs propriétaires respectifs.

1. Ce document a été créé pour une promotion spécifique. Utilisées pour une promotion différente, ses dispositions risqueraient d’être inadéquates.

2. Toute reproduction non autorisée de ce document, qu’elle soit totale ou partielle, constitue une atteinte au copyright.

3. Les modifications apportées aux présentes Conditions générales n’auront aucune valeur légale sans l’accord écrit de PromoVeritas. Il incombe au client d’informer PromoVeritas de toutes modifications de ce type, car celles-ci pourraient avoir une incidence sur la légalité, le fonctionnement et les prestations liés à la Promotion.

Er zit geen code op mijn zak. Wat moet ik doen?

Neem in dit geval contact met ons op. Klik hier.

Waar kan ik de code op de verpakking vinden?

De code staat op de achterzijde van de verpakking

Zijn de codes hoofdlettergevoelig?

Ja, de gehele code dient in hoofdletters te worden ingevoerd.

Wat is de opmaak van de codes?

Jouw unieke code (van 10 karakters) betreft alleen de volgende karakters : 0123456789ACDEFGHJLMNPRTWXY (niet het volledige alfabet).