De Direct Prijs-Actie is nu afgelopen.

Maar vul je gegevens hieronder in om mee te doen aan onze Slottrekking, voor een laatste kans om te winnen.

Voer je code hier in*. Jouw unieke code moet in HOOFDLETTERS zijn en codes bestaan uit 10 karakters inclusief “XA”. De code bestaat uit de volgende karakters: 0123456789ACEFGHJLMNPRTWXY

In welk jaartal werd de vorige Playstation® spelconsole, de PlayStation®4 (PS4), gelanceerd in België?

Geef je antwoord in de vorm van een getal

Er zijn een paar fouten die gecorrigeerd moeten worden voordat je kunt meespelen.

Volledige Algemene voorwaarden

 1. Aan deze Actie kunnen alleen inwoners van België van 18 jaar en ouder deelnemen. Medewerkers van de Organisator (of ondernemingen van de groep en zijn agentschappen die rechtstreeks bij de organisatie en het beheer van deze Actie betrokken zijn) of van Sony Interactive Entertainment Europe Ltd zijn van deelname aan deze actie uitgesloten. De Organisator kan de winnaar verzoeken een aankoopbewijs te verstrekken.
 2. Aankoop is vereist. Bewaar een gespecificeerd aankoopbewijs waarop de datum en het tijdstip van aankoop vóór deelname staan vermeld, omdat dit vereist kan zijn voor validatiedoeleinden en zodat de winnaars hun Prijs kunnen ontvangen. Ook zijn een internetverbinding en een uniek geldig e-mailadres per deelnemer noodzakelijk.
 3. De Actie wordt bekend gemaakt via de volgende kanalen:
  • actiematerialen (bv. posters, kaarten, visibiliteitsmateriaal, ...) in de betreffende verkooppunten
  • actieproducten in de betreffende verkooppunten
  • websites en sociale media van de Organisator
  • www.doritos.be/PlayStation5
 4. Actieperiodes: Deze actie bestaat uit drie verschillende onderdelen, en daarom zijn er drie aparte Actieperiodes zoals hieronder beschreven:
  1. Direct Prijs-Actieperiode: Van 00:01 uur op 1 oktober 2020 t/m 23:59 uur op 31 december 2020.
  2. Hunt-Actieperiode: Van 00:01 uur op 12 oktober 2020 t/m 23:59 uur op 8 november 2020.
  3. Actieperiode met Slottrekking: Van 00:01 uur op 1 januari 2021 t/m 23:59 uur op 31 januari 2021.
 5. Hunt-actie in België: Aan de Actie kunnen alleen de eerste 11.000 deelnemers deelnemen die een Vatom-portemonnee hebben gecreëerd. Daarna zullen er geen nieuwe deelnemers meer aan de Hunt kunnen deelnemen.
 6. Hoewel we je aanmoedigen om deel te nemen en van de voordelen van de Actie te profiteren, moet worden opgemerkt dat wij veel belang hechten aan de verantwoorde consumptie van onze producten. Koop niet meer van een product dan je redelijkerwijs kunt gebruiken of consumeren alleen om aan deze Actie deel te nemen.
 7. Inzendingen die voor of na een betreffende Actieperiode worden ontvangen, zijn ongeldig en worden van deelname aan deze Actie uitgesloten.
 8. Deelname tijdens de Direct Prijs-Actieperiode: Koop een Actieproduct (zie bepaling 11 voor details) en ga naar www.doritos.be/PlayStation5 om je gegevens, je actiecode op de verpakking en het juiste antwoord op de gestelde vraag in te vullen. De actiecode vind je binnenin de seal op de achterkant van elke actieverpakking. Klik vervolgens op "enter now" [nu invoeren] om direct te weten te komen of je een prijs gewonnen hebt.

  Degenen die geen prijs hebben gewonnen met hun deelname tijdens de Direct Prijs-Actieperiode, worden doorgestuurd om aan de Hunt deel te nemen (zie bepaling 10 voor meer informatie over hoe je aan de Hunt kunt deelnemen).
 9. Deelname tijdens de Actieperiode met Slottrekking: Koop een Actieproduct (zie bepaling 11 voor details) en ga naar www.doritos.be/PlayStation5 om je gegevens en je actiecode op de verpakking in te vullen, en het juiste antwoord op de gestelde vraag in te vullen. De actiecode vind je binnenin de seal op de achterkant van elke actieverpakking. Klik vervolgens op "enter now" [nu versturen] om automatisch aan de Slottrekking deel te nemen.
 10. Deelname aan de Hunt tijdens de Hunt-Actieperiode: De eerste 11.000 deelnemers in België die de Doritos Hunt-website bezoeken op http://doritos-quest.com/PlayStation5 en een Vatom-portemonnee creëren, komen voor deelname in aanmerking. Deelnemers moet zich óf rechtstreeks registreren óf als gastgebruiker verdergaan om een Vatom-portemonnee te creëren. Klik op de Vatoms "How to Play" [spelregels] en "FAQ" [veelgestelde vragen] voor meer informatie. Gebruikers kunnen Doritos Vatoms ("Vatom") vinden door Vatoms bij hen in de buurt op een kaart te bekijken. Zodra een gebruiker een Vatom heeft gevonden, kan hij/zij erop tikken om hem op te halen en de prijs te claimen, of het PlayStation®-logo verzamelen om te proberen elk van de vier PlayStation®-logo's te verzamelen.
 11. Actieproducten:
  1. Nacho Cheese 272g
  2. Nacho Cheese 200g
  3. Nacho Cheese 185g
  4. Sweet Chilli Pepper 272g
  5. Sweet Chilli Pepper 200g
  6. Sweet Chilli Pepper 185g
  7. Cool American 272g
  8. Cool American 185g
  9. Pure Paprika 185g
 12. Maximaal 5 inzendingen per persoon per dag gedurende elke Actieperiode. Eén gespecificeerd aankoopbewijs per inzending. Op elk gespecificeerd aankoopbewijs moeten de datum en het tijdstip van aankoop staan vermeld, en deze moeten eerder zijn dan de datum en het tijdstip van deelname.
 13. De Prijzen: De volgende Prijzen zijn voor elke Actieperiode beschikbaar:
  • a. Prijzen voor de Direct Prijs-Actie
   Aantal Waarde per stuk
   PlayStation®5 consoles 86 €499,00
   PlayStation®4 consoles 45 €299,00
   DualSense™ draadloze controllers 45 €90,00
   Digitale Destruction AllStars PlayStation® games 904 €20,00
   Abonnementen voor 12 maanden op PlayStation™Now 272 €59,99
   Abonnementen voor 12 maanden op PlayStation®Plus 387 €59,99
   Abonnementen voor 3 maanden op PlayStation®Plus 298 €59,99
   Abonnementen voor 1 maand op PlayStation®Plus 87 €24,99
  • b. Prijzen voor de Hunt:
   Aantal Waarde per stuk
   PlayStation®5 consoles 8 €499,00
   DualSense™ draadloze controllers 4 €90,00
   Digitale Destruction AllStars PlayStation® games 380 €20,00
   Abonnementen voor 12 maanden op PlayStation™Now 4 €59,99
   Abonnementen voor 3 maanden op PlayStation®Plus 4 €59,99
   3x extra Activation Codes 1000 -
   PlayStation® Doritos® Dynamic thema's 2500 -
  • c. Prijzen voor de Slottrekking:
   Aantal Waarde per stuk
   PlayStation®5 consoles 1 €499,00
   PlayStation®4 consoles 1 €299,00
   DualSense™ draadloze controllers 1 €90,00
   Digitale Destruction AllStars PlayStation® games 1 €20,00
   Abonnementen voor 12 maanden op PlayStation™Now 1 €59,99
   Abonnementen voor 12 maanden op PlayStation®Plus 1 €59,99
   Abonnementen voor 3 maanden op PlayStation®Plus 1 €24,99
   Abonnementen voor 1 maand op PlayStation®Plus 1 €8,99
 14. Aanvullende prijsgegevens en voorwaarden:
  1. Alle prijzen worden willekeurig toegekend, winnaars krijgen geen keuze uit welke prijs ze winnen.
  2. Max. 1 PlayStation® console als prijs en 1 ander prijstype per huishouden
  3. PlayStation® Doritos® Dynamic thema's worden verstrekt in de vorm van een tegoedbon die geldig is tot 31 maart 2022. De code op je tegoedbon inwisselen: (1) meld je aan bij PlayStation™Network of creëer een account op PlayStation.com; en (2) ga naar 'Redeem Codes' [codes inwisselen] op PlayStation®Store en vul de 12-cijferige code op de tegoedbon in.
  4. Destruction AllStars PlayStation®5 games worden verstrekt in de vorm van een tegoedbon die geldig is tot 31 maart 2022. De code op je tegoedbon inwisselen: (1) meld je aan bij PlayStation™Network of creëer een account op PlayStation.com; en (2) ga naar 'Redeem Codes' [codes inwisselen] op PlayStation®Store en vul de 12-cijferige code op de tegoedbon in.
  5. De digitale Destruction AllStars PlayStation®5 game is alleen geschikt voor PlayStation®5.
  6. Abonnementen op PlayStation™Now en PlayStation®Plus worden verstrekt in de vorm van een tegoedbon die uiterlijk op 31 maart 2022 moet worden ingewisseld. De code op je tegoedbon inwisselen: (1) meld je aan bij PlayStation™Network of creëer een account op PlayStation.com; en (2) ga naar 'Redeem Codes' [codes inwisselen] op PlayStation®Store en vul de 12-cijferige code op de tegoedbon in.
  7. PlayStation™Now (“PS Now”): Abonnementen op PS Now zijn alleen beschikbaar voor personen met een account bij PlayStation Network ("PSN") van 18 jaar en ouder met toegang tot de PlayStation®Store ("PS Store") en een snelle internetverbinding (aanbevolen minimale verbindingssnelheid van 5 Mbps). PS Store en PS Now zijn onderworpen aan algemene voorwaarden en land- en taalspecifieke beperkingen. Beschikbaarheid van de service wordt niet gegarandeerd. Voor PS Now voor pc's gelden minimum systeemvereisten die je kunt vinden op www.PlayStation.com/psnow-pc-faq. PS Now games kunnen verschillen van of minder functies hebben dan gedownloade games of games op een disc. Games op PS Now zijn op elk moment aan verandering onderhevig. Online functies van specifieke titels kunnen met redelijke opzegtermijn worden ingetrokken – https://www.PlayStation.com/legal/gameservers/. Volledige algemene voorwaarden zijn van toepassing: PSN servicevoorwaarden op PlayStation.com/legal. Houders van een abonnement op PS Now moeten een goedgekeurde betaalmethode opgeven.
  8. Een abonnement voor 12 MAANDEN op PS Now is een betaald, doorlopend abonnement. Aan winnaars van een abonnement voor twaalf maanden op PS Now wordt automatisch het volgende jaar en elk daaropvolgend jaar een terugkerend bedrag in rekening gebracht (voor de dan geldige prijs in de PS Store) tot het abonnement wordt opgezegd. Om die reden moeten houders van een abonnement een goedgekeurde betaalmethode opgeven op het moment dat ze hun abonnement claimen.
  9. PlayStation®Plus (“PS Plus”): Abonnementen op PS Plus zijn alleen beschikbaar voor personen met een PSN-account met toegang tot de PS Store en een snelle internetverbinding. PSN, PS Store en PS Plus zijn onderworpen aan algemene voorwaarden en land- en taalspecifieke beperkingen; de inhoud en diensten van PS Plus variëren afhankelijk van de leeftijd van de abonnementhouder. Beschikbaarheid van de service wordt niet gegarandeerd. Online functies van specifieke games kunnen met redelijke opzegtermijn worden ingetrokken – eu.PlayStation.com/gameservers. Gebruikers moeten 7 jaar of ouder zijn en gebruikers van jonger dan 18 jaar moeten toestemming hebben van een ouder of voogd. Houders van een abonnement op PS Plus moeten de gegevens van een goedgekeurde betaalmethode opgeven. Volledige algemene voorwaarden zijn van toepassing: PSN servicevoorwaarden op eu.PlayStation.com/legal.
  10. Een abonnement voor 12 MAANDEN OP PS Plus: Een abonnement op PS Plus is een betaald, doorlopend abonnement. Aan actiewinnaars van een abonnement voor twaalf maanden op PS Plus wordt automatisch het volgende jaar en elk daaropvolgend jaar een terugkerend bedrag in rekening gebracht (voor de dan geldige prijs in de PS Store) tot het abonnement wordt opgezegd. Om die reden moeten houders van een abonnement een goedgekeurde betaalmethode opgeven op het moment dat ze hun abonnement claimen.
  11. Deelnemers aan de Hunt moeten particulier eigendom te allen tijde respecteren.
  12. De Organisator is niet verantwoordelijk voor een mogelijke toename in het gebruik van mobiele data door deelnemers of voor extra kosten die deelnemers oplopen als gevolg van hun deelname aan de Hunt.
 15. De Organisator behoudt zich het recht voor om op elk moment de geldigheid van inzendingen en deelnemers te verifiëren (inclusief identiteit, leeftijd, woonplaats en aanwezigheid op sociale media van deelnemers) en behoudt zich het recht voor om personen, geheel naar eigen goeddunken, te diskwalificeren als de Organisator redenen heeft om te vermoeden dat zij een of meer van deze Algemene voorwaarden hebben geschonden, het inzendingsproces hebben gemanipuleerd of zich hebben ingelaten met onrechtmatig of ander ongepast wangedrag met de bedoeling om de eerlijke en correcte uitvoering van de Actie in gevaar te brengen. Fouten en ontbrekende informatie kunnen worden geaccepteerd naar keuze van de Organisator. Als de Organisator bij de handhaving van zijn rechten in gebreke blijft, ongeacht in welke fase, betekent dat niet dat van deze rechten afstand wordt gedaan.
 16. Deelnemers moeten hun gegevens invullen op basis van hun wettelijke naam. De Organisator behoudt zich het recht voor om deelnemers die meerdere namen of e-mailadressen gebruiken te diskwalificeren en kan eisen dat zij de Prijs die ze gewonnen hebben, retourneren. De Organisator zal de geschiktheid van deelnemers verifiëren. De Organisator zal om dergelijke informatie verzoeken die redelijkerwijs voor dit doeleinde nodig is, en een Prijs kan worden ingehouden tenzij en totdat de Organisator tevreden is met de verificatie.
 17. Selectie van de winnaars van Directe Prijzen: Gedurende de Direct Prijs-Actieperiode worden er elk uur (in totaal 2124) willekeurige "winnende momenten" (dag, uur, minuten, seconden) toegekend en deze zijn door een onafhankelijke verificatiedienst geverifieerd.

  De prijs wordt toegekend aan de eerste inzending van een geldige actiecode op of na dat winnende moment. Als er tussen het ene en het volgende winnende moment geen inzending wordt ontvangen wordt de prijs van dat winnende moment overgedragen, waarmee een extra winnend moment wordt gecreëerd. Elk van de 2 124 prijzen is beschikbaar om gewonnen te worden.
 18. Selectie van de winnaars van de Slottrekking: Zeven winnaars van de Slottrekking worden willekeurig geselecteerd uit alle geldige inzendingen die gedurende de desbetreffende Actieperiode van de Slottrekking zijn ontvangen. Voor volledige vertrouwelijkheid moet je weten dat elke prijstrekking binnen 5 dagen na het einde van de desbetreffende Actieperiode wordt verricht door PromoVeritas, een onafhankelijke actieverificatiedienst.
 19. Selectie van de winnaars van de Hunt: Gedurende de Hunt-Actieperiode krijgen de deelnemers die een Doritos Vatom hebben gevonden en opgehaald direct in de app te horen of ze een prijs hebben gewonnen of dat ze een van de vier PlayStation®-logo's in hun Hunt hebben gevonden om alle vier de PlayStation®-logo's te verzamelen.

  De eerste 8 deelnemers die alle vier de PlayStation®-logo's hebben verzameld, krijgen vervolgens direct in de app te horen dat ze een PlayStation®5 console hebben gewonnen.
 20. Kennisgeving aan de winnaars van Directe Prijzen: Winnaars worden direct via het scherm geïnformeerd samen met instructies voor het inwisselen, inclusief de volgende stappen waarmee de winnaars hun prijs kunnen claimen. De winnaars ontvangen binnen 5 werkdagen na kennisgeving over hun Directe Prijs een e-mailbericht met instructies over het opgeven van hun gegevens voor de verwerking van hun prijs. Zij moeten binnen 14 dagen na het eerste contact reageren en hun gegevens invullen voor de verwerking van hun prijs. In het geval dat een winnaar niet binnen 14 dagen reageert op het eerste contact, behoudt de Organisator zich het recht voor om die winnaar te diskwalificeren. Als een winnaar wordt gediskwalificeerd, behoudt de Organisator zich het recht voor om de Prijs weer bij de andere prijzen van de Direct Prijs-Actie te voegen, zodat deze gedurende de Direct Prijs-Actieperiode door een andere deelnemer kan worden gewonnen. Wanneer de Direct Prijs-Actieperiode gesloten is, behoudt de Organisator zich het recht voor om de Prijs aan een latere prijstrekking toe te voegen zoals beschreven in bepaling 25.
 21. Kennisgeving aan de winnaars van Slottrekking: Binnen 5 werkdagen na de winnaarselectie wordt er contact opgenomen met elke winnaar via het e-mailadres dat bij inzending is opgegeven. Vervolgens moeten zij binnen 14 dagen na het eerste contact reageren om te bevestigen dat zij de Prijzen willen en mogen ontvangen en om hun gegevens te bevestigen. In het geval dat een winnaar niet binnen 14 dagen reageert op het eerste contact, behoudt de Organisator zich het recht voor om die winnaar te diskwalificeren. Als een winnaar wordt gediskwalificeerd, behoudt de Organisator zich het recht voor om de Prijs aan een reservewinnaar toe te kennen die op dezelfde wijze is geselecteerd. Reservewinnaars krijgen mogelijk minder tijd om te reageren.
 22. Kennisgeving aan winnaars van de Hunt: Gebruikers komen te weten welk PlayStation®-logo of welke prijs zich achter de door hen gevonden Vatom bevindt op het moment dat deze wordt onthuld. Bij winnaars van een Prijs wordt deze aan de Vatom-portemonnee van de gebruiker toegevoegd; bij ontvangers van een PlayStation®-logo wordt dit toegevoegd aan het score-overzicht van de gebruiker in zijn/haar Vatom-portemonnee, zodat ze op zoek kunnen blijven gaan naar meer PlayStation®-logo's om ze alle vier te vinden.

  Hunt-winnaars van het abonnement voor 12 maanden op PlayStation™Now, het abonnement voor 12 maanden op PlayStation®Plus en PlayStation® Doritos® Dynamic themaprijzen ontvangen direct een unieke tegoedboncode die ze kunnen inwisselen door de instructies in bepaling 14 op te volgen.
  De Hunt-winnaars van de Destruction Allstars PlayStation®5 game en fysieke prijzen ontvangen binnen 5 werkdagen na kennisgeving over het winnen van een prijs in de Hunt een e-mailbericht met instructies over het opgeven van hun gegevens voor de verwerking van hun prijs. De winnaars van de fysieke Destruction Allstars PlayStation®5 game moeten binnen 14 dagen na het eerste contact reageren en hun gegevens invullen voor de verwerking van hun prijs. In het geval dat een winnaar niet binnen 14 dagen reageert op het eerste contact, behoudt de Organisator zich het recht voor om die winnaar te diskwalificeren. Als de winnaar wordt gediskwalificeerd, behoudt de Organisator zich het recht voor om de Prijs weer bij de andere prijzen voor de Hunt-Actie toe te voegen, zodat deze gedurende de Hunt-Actieperiode door een andere deelnemer kan worden gewonnen.
 23. Verwerking van de Prijzen: Wanneer winnaars een PlayStation®5 console, DualSense™ draadloze controller of Destruction AllStars PlayStation®5 game als Prijs hebben gewonnen, zal de Organisator proberen om deze Prijzen binnen 20 dagen na sluiting van de Actieperiode te verwerken. De winnaars ontvangen hierover een e-mail zodra de bezorgdatum kan worden bevestigd, en zij worden om hun bezorgadres gevraagd voor hun Prijs. Indien een PlayStation®5 console, DualSense™ draadloze controller of Destruction AllStars PlayStation®5 game om welke reden dan ook niet binnen deze tijdsperiode kan worden verwerkt, zal de Organisator contact opnemen met de winnaars met de keuze of ze op hun PlayStation®5 console, DualSense™ draadloze controller of Destruction AllStars PlayStation®5 game willen wachten of een specifieke alternatieve Prijs van gelijke waarde willen accepteren.
 24. Alle overige Prijzen worden verwerkt binnen 28 dagen na kennisgeving aan de winnaars. In het onwaarschijnlijke geval dat een winnaar van een andere prijs zijn/haar prijs niet binnen 28 dagen na kennisgeving aan de winnaar bezorgd heeft gekregen, heeft de winnaar nog eens 28 dagen de tijd om de Organisator daarover te informeren door een e-mail te sturen naar Doritos.PlayStation5@promowinners.com. In het geval dat de winnaar de Organisator niet binnen deze tijdsperiode informeert, behoudt de Organisator zich het recht voor om de Prijs niet opnieuw uit te geven of de waarde ervan geheel naar eigen goeddunken te beperken.
 25. Na afloop van de Direct Prijs-Actieperiode, in het geval van niet-geclaimde of niet-gewonnen PlayStation®5 consoles, PlayStation®4 consoles, Destruction AllStars PlayStation®5 games, abonnementen op PlayStation™Now of abonnementen op PlayStation®Plus uit de Direct Prijs-Actie of de Hunt, behoudt de Organisator zich het recht voor om PromoVeritas te verzoeken een willekeurige trekking voor alle niet-winnende deelnemers te houden. Omdat dit volledig afhankelijk is van de Prijzen die tijdens de Actie worden gewonnen, is het aantal prijzen dat op deze manier kan worden toegekend niet bekend. Winnaars die op deze manier een Prijs winnen, worden daarover binnen 28 werkdagen na afloop van de Actieperiode met Slottrekking via e-mail in kennis gesteld en zij worden verzocht om binnen 14 dagen de instructies te volgen en de claim voor hun prijs in te vullen. Als er niet op deze manier wordt gereageerd, kan de winnaar worden gediskwalificeerd en kan de prijs aan een reservewinnaar worden toegekend, die op dezelfde manier wordt geselecteerd.
 26. Op voorwaarde dat hier geen bezwaar tegen wordt gemaakt, worden de achternaam van de hoofdprijswinnaars en het land waarin ze wonen één maand na het einde van de Actie door de Organisator gepubliceerd op www.promowinners.com/DoritosPlayStation5 voor een periode van 8 weken. Hoofdprijswinnaars kunnen bezwaar maken tegen de publicatie van hun achternaam of het land waarin ze wonen, of verzoeken om de hoeveelheid informatie die wordt gepubliceerd te beperken door een e-mail te sturen naar de Organisator op Doritos.PlayStation5@promowinners.com. Op redelijk verzoek zal de Organisator deze informatie onbevooroordeeld doorgeven aan de Belgische reclamecodecommissie.
 27. Naast de kosten voor het uitvoeren van de bovenstaande stappen (bv. aankoop actieproducten, verplaatsing, Internetverbinding...) zijn geen overige kosten verbonden aan deelname aan deze Actie.
 28. Prijzen die om welke reden niet worden uitgekeerd, blijven eigendom van de Organisator. Bij weigering van de Prijs komt deze eveneens toe aan de Organisator. Er is geen garantie dat al de Prijzen worden uitgegeven.
 29. De Prijzen zijn niet overdraagbaar of omruilbaar en kunnen niet voor enige andere vorm van compensatie worden ingewisseld. Indien om welke reden dan ook een Prijs niet beschikbaar is, behoudt de Organisator zich het recht voor deze geheel naar eigen goeddunken door een andere prijs van gelijke of grotere waarde te vervangen.
 30. In het geval dat de Actie niet zoals gepland kan worden uitgevoerd, om redenen zoals, maar niet beperkt tot, vervalsing, ongeoorloofde interventie, fraude, oneerlijk gedrag, technische storingen of andere oorzaken waarover de Organisator geen controle heeft en die de administratie, beveiliging, eerlijkheid, integriteit of juiste werking van deze Actie aantasten of in de weg staan, behoudt de Organisator zich het recht voor om elke persoon die het inzendingsproces heeft gemanipuleerd of niet voldoet aan deze Algemene voorwaarden te diskwalificeren en de Actie te annuleren, te wijzigen of op te schorten, of alle aangetaste inzendingen ongeldig te verklaren.
 31. Er wordt geen verantwoordelijkheid aanvaard voor inzendingen die zoek raken of die vertraagd, corrupt, beschadigd, verkeerd bezorgd of onvolledig zijn, of die om welke technische reden, bezorgingsproblemen of andere reden dan ook niet bezorgd kunnen worden. Een bewijs van verzending wordt niet geaccepteerd als een bewijs van ontvangst. De Organisator garandeert niet de continue en beveiligde toegang tot de inzendingswebpagina voor Directe Prijzen of de Hunt-pagina.
 32. De Organisator, samen met alle gelieerde instellingen en bedrijven, is niet aansprakelijk voor enige vorm van verlies (inclusief, zonder beperking, indirecte, speciale of gevolgschade of winstderving), kosten of schade geleden (als gevolg van de nalatigheid van een persoon of anderszins) in verband met deze Actie of het accepteren of gebruiken van een Prijs, met uitzondering van aansprakelijkheid die niet wettig uitgesloten kan worden. Niets sluit de aansprakelijkheid van de Organisator uit voor overlijden of persoonlijk letsel als gevolg van zijn nalatigheid.
 33. Een inzending moet rechtstreeks worden verzonden door de persoon die aan de Actie deelneemt via zijn/haar unieke e-mailadres. Meerdere inzendingen tegelijk door bedrijven, consumentengroepen of derden worden niet geaccepteerd. Onvolledige of onleesbare inzendingen en inzendingen die zijn verstuurd met behulp van macro's of andere automatische deelnames, samen met inzendingen die niet volledig voldoen aan de criteria van deze Algemene voorwaarden, worden gediskwalificeerd en worden niet geteld. Indien blijkt dat een deelnemer een computer of computers gebruikt om deze voorwaarde te omzeilen, bijvoorbeeld door het gebruik van 'computerscript' of de 'brute force'-methode, waardoor de identiteit van de inzender wordt verborgen door IP-adressen te manipuleren, identiteiten gebruikt die niet zijn/haar eigen identiteit zijn of elke andere geautomatiseerde methode om het aantal inzendingen van de deelnemer te vergroten op een manier die niet overeenstemt met de regels van de Actie, zullen de inzendingen van deze deelnemer worden gediskwalificeerd en zal elke gewonnen Prijs worden ingetrokken.
 34. De Organisator is niet aansprakelijk voor het niet voldoen aan zijn verplichtingen of de vertraagde uitvoering van zijn verplichtingen in het kader van deze Algemene voorwaarden indien zich een handeling, weglating, evenement of omstandigheid voordoet als gevolg van (maar niet uitsluitend) een wereldwijde of regionale gezondheidscrisis, weersomstandigheden, brand, overstroming, staking, orkaan, industriële geschillen, oorlog, terroristische activiteiten, vijandigheden, politieke onrust, rellen, maatschappelijke tumult, epidemie, pandemie, hongersnood, plagen of andere natuurrampen en overmacht, of andere omstandigheden waar de Organisator redelijkerwijs geen controle over heeft.
 35. De Organisator mag de toekenning van een Prijs aan een deelnemer weigeren in gevallen van fraude, oneerlijk handelen, inbreuk of ongeschiktheid onder deze Algemene voorwaarden, of schadevergoeding eisen voor de waarde van de Prijs indien een Prijs is toegekend.
 36. De deelnemers stemmen er door middel van deelname aan deze Actie in toe dat in geval van winst hun voornaam, naam en/of stad worden gepubliceerd om de winnaar aan te kondigen, zonder dat Organisator terzake enige vergoeding verschuldigd is.
 37. Alle persoonsgegevens die door jou worden verstrekt in verband met deze Actie worden uitsluitend door de Organisator (of door de Organisator aangewezen agenten) gebruikt om: (i) bij de uitvoering van de Actie te assisteren; en/of (ii) analyses uit te voeren om de acties, producten of diensten van de Organisator te verbeteren. De Organisator (of door de Organisator aangewezen agenten) neemt geen contact met je op behalve in verband met deze Actie, tenzij je daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. Alle persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van de Organisator, dat beschikbaar is op: https://www.pepsicoprivacypolicy.com/.
 38. Alle persoonsgegevens die door deelnemers aan de Hunt worden verstrekt, worden rechtstreeks doorgestuurd naar BLOCKv AG en worden uitsluitend gebruikt om de uitvoering van de Actie mogelijk te maken. BLOCKv AG neemt geen contact met je op behalve in verband met deze Actie, tenzij je daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. Alle persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van BLOCKv AG, dat je kunt raadplegen op: https://vatom.com/privacy-policy.pdf.
 39. De actie www.doritos.be/PlayStation5 is ontwikkeld door BLOCKv AG, en door aan deze actie deel te nemen ga je akkoord met hun servicevoorwaarden, die je kunt raadplegen op: https://vatom.com/terms.pdf
 40. In geval deze Actie word geadverteerd op Facebook, Instagram of op andere externe kanalen wordt het extra benadrukt dat deze Actie op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd is door of geassocieerd met Facebook, Instagram, of deze andere externe kanalen, die geen aansprakelijkheid dragen in dit verband.
 41. Aan deze Actie of de uitslag daarvan kunnen geen rechten worden ontleend.
 42. Indien een bepaling in deze Algemene voorwaarden ongeldig, onrechtmatig of niet-uitvoerbaar worden geacht, heeft dat geen invloed op of gevolgen voor de onverminderde toepassing en geldigheid van de overige bepalingen.
 43. Door deel te nemen aan deze Actie word je geacht deze Algemene voorwaarden te hebben geaccepteerd en hieraan gebonden te zijn.
 44. In het geval er tegenstrijdigheden zijn tussen deze Algemene voorwaarden en de gegevens in promotiemateriaal, krijgen de gegevens in de Algemene voorwaarden voorrang.
 45. Deze Algemene voorwaarden vallen onder de wetgeving van België en hun interpretatie en toepassing zijn onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken in Brussel, België.
 46. Klachten of vragen omtrent de Algemenevoorwaarden en de Actie, evenals verzoeken in het kader van de rechten die deelnemers kunnen laten gelden op hun persoonsgegevens, kunnen schriftelijk gestuurd worden naar Antwoordcode, Consumenten Service BE, DA 852-219-5, 1930 Zaventem, België. Deelnemers kunnen tevens gratis telefonisch contact opnemen vanuit België op het nummer 0800 20 330.

Organisator: PepsiCo BeLux B.V./SRL, gevestigd en kantoorhoudende te 1930 Zaventem, Da Vincilaan 3, België.

Prijsverstrekker van PlayStation-prijzen: Sony Interactive Entertainment Europe Limited, 10 Great Marlborough Street, Londen W1F7LP, Verenigd Koninkrijk.

Texte intégral des conditions générales

 1. Cette Promotion s'adresse uniquement aux personnes de 18 ans et plus résidant en Belgique. Tous les employés du Promoteur (de l'une quelconque des entreprises du groupe et des agences directement liées à la création et à l'administration de cette Promotion) ou de Sony Interactive Entertainment Europe Ltd, sont exclus de la participation à cette Promotion. Le Promoteur pourrait demander aux gagnants de fournir une preuve d'achat.
 2. Promotion assortie d'une obligation d'achat. Veuillez conserver un reçu détaillé indiquant l'heure et la date de l'achat précédant la participation. Il se peut qu'il soit nécessaire à la validation et pour permettre aux gagnants de recevoir leur Prix. L'accès à Internet et une adresse e-mail valide et unique à chaque participant(e) sont également requis.
 3. Le Concours est annoncé par le biais des canaux suivants :
  • Matériels promotionnel (p. Ex. Posters, cartes, matériel points de vente...) dans les points de vente concernés
  • Emballages promotionnels dans les points de ventes concernés
  • Sites internet et pages de réseaux sociaux du Promoteur
  • www.doritos.be/PlayStation5
 4. Périodes Promotionnelles: Cette Promotion est divisée en trois éléments distincts, c'est pourquoi les Périodes promotionnelles sont au nombre de trois, tel qu'énoncé ci-dessous :
  1. Période promotionnelle des Prix instantanés : De 00 h 01 le 1er octobre 2020, à 23 h 59 le 31 décembre 2020.
  2. Période promotionnelle Hunt : De 00 h 01le 12 octobre 2020, à 23 h 59 le 8 novembre 2020.
  3. Période promotionnelle du Tirage au sort final : De 00 h 01 le 1er janvier 2021, à 23 h 59 le 31 janvier 2021.
 5. Promotion Hunt en Belgique : La promotion n'est ouverte qu'aux 11 000 premiers participants qui ont créé un porte-monnaie de Vatoms. Par la suite, aucun nouveau participant ne pourra participer à Hunt.
 6. Veuillez noter que bien que désireux de vous encourager à participer à la Promotion et à profiter de ses avantages, nous vous recommandons de consommer nos produits de manière responsable. N'achetez pas plus de produits que vous ne pouvez raisonnablement en utiliser dans le seul but de participer à cette Promotion.
 7. Toute candidature reçue avant ou après la Période promotionnelle lui correspondant ne sera pas prise en compte et la participation à cette Promotion ne sera pas valide.
 8. Comment participer durant la Période promotionnelle des Prix instantanés : Achetez un Produit promotionnel (voir la clause 11 pour plus de détails) et visitez le site www.doritos.be/PlayStation5 pour y saisir vos coordonnées et le code de votre paquet promotionnel situé sous le sceau de la partie inférieure de chaque paquet promotionnel et répondez à la question posée, puis cliquez sur « participer maintenant » pour découvrir instantanément si vous avez remporté un prix.

  Les candidats n'ayant pas remporté de prix durant la Période promotionnelle des Prix instantanés seront ensuite invités à participer à Hunt (voir la clause 10 pour les détails de participation à Hunt).
 9. Comment participer durant la Période promotionnelle du Tirage au sort final : Achetez un Produit promotionnel (voir la clause 11 pour plus de détails) et visitez le site www.doritos.be/PlayStation5 pour y saisir vos coordonnées, le code de votre paquet promotionnel situé sous le sceau de la partie inférieure de chaque paquet promotionnel et répondez à la question posée, puis cliquez sur « jouezmaintenant » pour être automatiquement inclus dans le Tirage au sort final.
 10. Comment participer durant la Période promotionnelle Hunt : les 11 000 premiers participants en Belgique qui visitent le site Web de Doritos Hunt à l'adresse http://doritos-quest.com/PlayStation5 et créent un porte-monnaie de Vatoms pourront participer. Les participants doivent soit s'inscrire directement, soit continuer en tant qu'utilisateur invité pour créer un porte-monnaie de Vatoms, puis cliquez sur « How to Play » et « FAQ » Vatoms pour plus de détails. Les utilisateurs pourront localiser les Vatoms des sachets de Doritos (« Vatom ») en visualisant les Vatoms voisins sur un plan. Dès qu'un utilisateur trouve un Vatom, il peut cliquer dessus pour se l'approprier et réclamer le prix ou collecter le symbole PlayStation® afin d'essayer de les récolter tous les quatre symboles PlayStation®.
 11. Produits promotionnels :
  1. Nacho Cheese 272g
  2. Nacho Cheese 200g
  3. Nacho Cheese 185g
  4. Sweet Chili Pepper 272g
  5. Sweet Chili Pepper 200g
  6. Sweet Chili Pepper 185g
  7. Cool American 272g
  8. Cool American 185g
  9. Pure Paprika 185g
 12. Un maximum de 5 participations par personne et par jour sera admis pendant l'une quelconque des Périodes promotionnelles. Un reçu détaillé par participation. Chaque reçu détaillé doit indiquer l'heure et la date de l'achat et être antérieur à la date et l'heure de la participation.
 13. Les Prix : Les Prix disponibles pour chaque Période promotionnelle sont les suivants :
  • Prix de la Promotion Prix instantanés
   Quantité Valeur
   Consoles PlayStation®5 86 €499,00
   Consoles PlayStation®4 45 €299,00
   Manettes sans fil DualSense™ 45 €90,00
   Jeux PlayStation® Destruction AllStars (copies numériques) 904 €20,00
   Abonnements de 12 mois à PlayStation™Now 272 €59,99
   Abonnements de 12 mois à PlayStation®Plus 387 €59,99
   Abonnements de 3 mois à PlayStation®Plus 298 €59,99
   Abonnements de 1 mois à PlayStation®Plus 87 €24,99
  • b. Prix Hunt :
   Quantité Valeur
   Consoles PlayStation®5 8 €499,00
   Manettes sans fil DualSense™ 4 €90,00
   Jeux numériques 380 €20,00
   Abonnements de 12 mois à PlayStation™Now 4 €59,99
   Abonnements de 12 mois à PlayStation®Plus 4 €59,99
   3x extra Activation Codes 1000 -
   Thèmes dynamiques PlayStation® Doritos® 2500 -
  • c. Prix du Tirage au sort final :
   Quantité Valeur
   Consoles PlayStation®5 1 €499,00
   Consoles PlayStation®4 1 €299,00
   Manettes sans fil DualSense™ 1 €90,00
   Jeux PlayStation® Destruction AllStars (copies numériques) 1 €20,00
   Abonnements de 12 mois à PlayStation™Now 1 €59,99
   Abonnementen voor 12 maanden op PlayStation®Plus 1 €59,99
   Abonnements de 3 mois à PlayStation®Plus 1 €59,99
   Abonnements de 1 mois à PlayStation®Plus 1 €24,99
 14. Détails et conditions supplémentaires relatives au prix :
  1. Tous les prix seront attribués aux hasard, les gagnants ne pourront pas choisir leur prix.
  2. Max d'1 console PlayStation® et d'1 autre prix par foyer.
  3. Les thèmes dynamiques PlayStation® Doritos® seront fournis sous la forme d'un code promotionnel valable jusqu'au 31 mars 2022. Pour utiliser votre code promotionnel : (1) connectez-vous au PlayStation™ Network ou créez un compte sur PlayStation.com ; (2) rendez-vous sous « Utiliser codes » dans le PlayStation® Store et entrez le code à 12 chiffres.
  4. Les jeux PlayStation®5 Destruction AllStars seront fournis sous la forme d'un code promotionnel valable jusqu'au 31 mars 2022. Pour utiliser votre code promotionnel : (1) connectez-vous au PlayStation™ Network ou créez un compte sur PlayStation.com ; (2) rendez-vous sous « Utiliser codes » dans le PlayStation® Store et entrez le code à 12 chiffres.
  5. Le jeu PlayStation®5 Destruction AllStars est uniquement compatible avec la PlayStation®5.
  6. Les abonnements PlayStation™Now et PlayStation®Plus seront fournis sous la forme d'un code promotionnel qui doit être utilisé avant le 31 mars 2022. Pour utiliser votre code promotionnel : (1) connectez-vous au PlayStation™ Network ou créez un compte sur PlayStation.com ; (2) rendez-vous sous « Utiliser codes » dans le PlayStation® Store et entrez le code à 12 chiffres.
  7. PlayStation™Now (“PS Now”) : Les abonnements PS Now sont disponibles uniquement aux détenteurs d'un compte PlayStation Network (PSN) âgés de 18 ans et plus et ayant accès au PlayStation®Store (PS Store) et à une connexion Internet haut débit (vitesse minimale recommandée de 5 Mo/s). PS Store et PS Now sont soumis aux conditions d'utilisation et aux restrictions de pays et de langue. La disponibilité du service ne fait l'objet d'aucune garantie. La configuration système minimale requise applicable à PS Now sur PC est consultable sur : www.PlayStation.com/psnow-pc-faq. Il est possible que les jeux PS Now soient différents ou dépourvus de certaines des fonctionnalités disponibles sur les jeux téléchargés ou sur disque. Les jeux inclus dans PS Now sont susceptibles d'être modifiés à tout moment. Les fonctionnalités en ligne de titres spécifiques peuvent être retirées suivant un préavis raisonnable. - https://www.PlayStation.com/legal/gameservers/. L'ensemble des conditions générales s'applique : Conditions d'utilisation du PSN sur PlayStation.com/legal. Les abonnés PS Now sont tenus de fournir les informations relatives à un mode de paiement approuvé.
  8. Un abonnement PS Now de 12 MOIS est payant et renouvelé automatiquement. Les gagnants recevant un abonnement PS Now de 12 mois se verront automatiquement facturer des frais récurrents (au prix alors en vigueur établi par le PS Store) l'année suivante et chaque année consécutive, jusqu'à ce qu'il soit annulé. Les abonnés sont par conséquent tenus de fournir un mode de paiement approuvé lors de la réclamation de leur abonnement.
  9. PlayStation®Plus (PS Plus) : Les abonnements PS Plus sont disponibles uniquement aux détenteurs d'un compte PSN ayant accès au PS Store et à une connexion Internet haut débit. PSN, PS Store et PS Now sont soumis aux conditions d'utilisation et aux restrictions de pays et de langue. Le contenu et les services PS Plus varient en fonction de l'âge de l'abonné(e). La disponibilité du service ne fait l'objet d'aucune garantie. Les fonctionnalités en ligne de titres spécifiques peuvent être retirées suivant un préavis raisonnable - eu.PlayStation.com/gameservers Les utilisateurs doivent avoir 7 ans minimum et les utilisateurs de moins de 18 ans doivent obtenir le consentement d'un parent. Les abonnés PS Plus sont tenus de fournir les informations relatives à un mode de paiement approuvé. L'ensemble des conditions générales s'applique : Conditions d'utilisation du PSN sur eu.PlayStation.com/legal.
  10. Un abonnement PS Plus de 12 MOIS : Un abonnement PS Plus est payant et renouvelé automatiquement. Les gagnants recevant un abonnement PS Plus de 12 mois se verront automatiquement facturer des frais récurrents (au prix alors en vigueur établi par le PS Store) l'année suivante et chaque année consécutive, jusqu'à ce qu'il soit annulé. Les abonnés sont par conséquent tenus de fournir un mode de paiement approuvé lors de la réclamation de leur abonnement.
  11. Les participants à Hunt sont tenus de respecter la propriété privée à tout moment
  12. Le Promoteur ne sera pas responsable de toute utilisation accrue des données mobiles par les Participants, ou de toute dépense supplémentaire encourue par les participants, du fait de leur participation à Hunt.
 15. Le Promoteur se réserve le droit de vérifier à tout moment la validité des soumissions et des participants (y compris l'identité, l'âge, le lieu de résidence et la présence sur les réseaux sociaux d'un(e) participant(e)) et se réserve le droit, à son entière discrétion, de disqualifier toute personne dont il a des raisons de penser qu'elle a violé les présentes Conditions générales, manipulé le processus de participation ou s'est engagée dans une conduite illicite ou inadéquate visant à mettre en danger le déroulement juste et équitable de la Promotion. Le Promoteur se réserve le droit d'accepter les erreurs et les omissions. Le non-exercice, par le Promoteur, de l'un quelconque de ses droits à tout moment ne constituera pas une renonciation à ces droits.
 16. Les participants doivent soumettre leur données en utilisant leur nom légal. Le Promoteur se réserve le droit de disqualifier tout(e) participant(e) ayant utilisé plusieurs noms ou adresses e-mail et d'exiger qu'il ou elle retourne tout prix remporté. Le Promoteur se réserve le droit de vérifier l'éligibilité des participants. Le Promoteur pourra réclamer toute information qu'il considère raisonnablement nécessaire dans le cadre de la Promotion et pourra refuser de délivrer un Prix tant qu'il ne sera pas satisfait de ces vérifications.
 17. Sélection des gagnants des Prix instantanés : Au cours de la Période promotionnelle des Prix instantanés, (au total 2124 ) « instants gagnants » (jours, heures, minutes, secondes) seront désignés au hasard, chacun ayant été contrôlé par un service indépendant de vérification

  La première participation portant un code promotionnel valide durant ou après l'instant gagnant se verra attribuer le prix. Si aucune soumission n'est reçue d'un instant gagnant à l'autre, le prix de cet instant gagnant sera reporté, créant un instant gagnant supplémentaire. L'intégralité des 2124 prix est à gagner.
 18. Sélection du Gagnant du Tirage au sort : Sept gagnants du Tirage au sort final seront sélectionnés au hasard parmi toutes les soumissions valides reçues au cours de Période promotionnelle du Tirage au sort final. Chaque tirage au sort sera effectué par PromoVeritas, un service indépendant de vérification des promotions, dans les 5 jours ouvrables suivant la clôture de la Période promotionnelle respective.
 19. Sélection des gagnants Hunt : Durant la Période promotionnelle Hunt les participants ayant trouvé et récupéré le Vatom d'un sachet de Doritos sauront instantanément dans l'application s'ils ont remporté un prix ou s'ils ont trouvé l'un des quatre symboles PlayStation® de la quête qui consiste à les collecter tous les 4.

  Les 8 gagnants ayant réussi à récolter chacun des quatre symboles PlayStation® découvrirons alors instantanément dans l'application s'ils ont remporté une console PlayStation®5.
 20. Notification adressée aux gagnants des Prix instantanés : Les gagnants seront informés instantanément à l'écran et les instructions d'échange y apparaîtront, détaillant les étapes suivantes pour permettre aux gagnants de réclamer leur prix. Dans les 5 jours ouvrables suivant la communication les informant qu'ils ont remporté un Prix instantané, les gagnants recevront un e-mail leur demandant de fournir les renseignements nécessaires au traitement de leur prix, et devront y répondre adéquatement dans un délai de 14 jours à compter de la date initiale de prise de contact. Si un(e) gagnant(e) ne répond pas aux communications dans les 14 jours suivant la date initiale de prise de contact, le promoteur se réserve le droit de le (la) disqualifier. En cas de disqualification d'un(e) gagnant(e), le Promoteur se réserve le droit de remettre le Prix instantané en jeu, afin de permettre à un(e) autre participant(e) de le remporter durant la Période promotionnelle des Prix instantanés suivante. Si la Période promotionnelle des Prix instantanés est terminée, le Promoteur se réserve le droit d'ajouter le Prix à un tirage au sort supplémentaire, tel qu'énoncé à la clause 25.
 21. Notification adressée au gagnant des tirages au sort Final : Chaque gagnant sera contacté par l'adresse e-mail fournie lors de leur inscription dans les cinq jours ouvrables suivant la sélection du (de la) gagnant(e), et devra répondre pour confirmer leur admissibilité, les renseignements nécessaire au traitement, et accepter le prix dans un délai de 14 jours à compter de la date initiale de prise de contact. Si un(e) gagnant(e) ne répond pas aux communications dans les 14 jours suivant la date initiale de prise de contact, le promoteur se réserve le droit de le (la) disqualifier. En cas de disqualification d'un(e) gagnant(e), le Promoteur se réserve le droit de décerner le prix à un(e) autre gagnant(e), en suivant le même processus de sélection. Il est possible que le temps de réponse dont disposera le gagnant de réserve soit plus court.
 22. Notification adressée aux gagnants Hunt : Les utilisateurs découvriront le symbole ou le prix PlayStation® derrière le Vatom qu'ils ont trouvé à partir du moment où il leur est révélé. Pour les gagnants d'un prix, celui-ci ira dans le porte-monnaie Vatom de l'utilisateur. Pour ceux qui decouvrent un symbole PlayStation®, celui-ci sera ajouté au tableau des scores du porte-monnaie de Vatoms des utilisateurs, pour leur permettre de continuer à chercher plus de symboles PlayStation® et d'essayer de les trouver tous les quatre.

  Les gagnants Hunt de l'abonnement PlayStation™Now de 12 mois, de l'abonnement PlayStation®Plus de 12 mois et des thèmes dynamiques PlayStation® Doritos® recevront immédiatement un code unique dans leur porte-monnaie de Vatoms qu'ils pourront utiliser en suivant les instructions de la clause 14.

  Dans les 5 jours ouvrables suivant la notification leur indiquant qu'ils font partie des gagnants Hunt, les gagnants de prix physiques et du jeu Destruction Allstars PlayStation®5 recevront un e-mail leur demandant de fournir les renseignements nécessaires au traitement de leur prix. Les gagnants du jeu Destruction Allstars PlayStation®5 en tant que prix physique devront répondre adéquatement à cette demande de renseignements, dans un délai de 14 jours à compter de la date initiale de prise de contact. Si les gagnants ne répondent pas dans les 14 jours suivant la date initiale de prise de contact, le Promoteur se réserve le droit de les disqualifier. En cas de disqualification d'un(e) gagnant(e), le Promoteur se réserve le droit de remettre le Prix en jeu afin de permettre à un(e) autre participant) de le remporter durant la Période promotionnelle Hunt.
 23. Distribution des Prix : Lorsque les gagnants ont gagné une console PlayStation®5, une manette sans fil DualSense™ ou un jeu Destruction AllStars PlayStation®5 en tant que prix, le promoteur s'efforcera de délivrer ces prix dans les 20 jours suivant la fin de la Période promotionnelle. Les gagnants seront contactés par e-mail dès que la date de livraison pourra être confirmée et invités à indiquer l'adresse de livraison pour leur prix. Si pour une raison quelconque, une console PlayStation®5, une manette sans fil DualSense™ ou un jeu Destruction AllStars PlayStation®5 ne peuvent être décerné dans ce délai, le Promoteur contactera les gagnants qui auront le choix entre attendre leur console PlayStation®5, manette sans fil DualSense™ ou jeu Destruction AllStars PlayStation®5 ou bien d'accepter un autre Prix spécifié qui sera d'une valeur égale.
 24. Le reste des Prix sera délivré dans les vingt-huit (28) jours suivant la notification envoyée aux gagnants. Dans l'éventualité peu probable où le(la) gagnant(e) d'un quelconque autre Prix n'aurait pas reçu son prix dans les 28 jours suivant la notification envoyée aux gagnants, il ou elle bénéficiera de 28 jours supplémentaires pour en informer le Promoteur en envoyant un e-mail à Doritos.PlayStation5@promowinners.com. Si le(la) gagnant(e) n’informe pas le Promoteur dans les délais impartis, ce dernier se réserve le droit de ne pas réattribuer le Prix ou d’en limiter la valeur, et ce à sa seule discrétion.
 25. À la fin de la Période promotionnelle des Prix instantanés, dans l'éventualité où une console PlayStation®5, console PlayStation®4, jeux Destruction AllStars PlayStation®5, des abonnements PlayStation™Now ou des abonnements PlayStation®Plus ne seraient pas réclamés ou gagnés dans le cadre de la Promotion Prix instantanés ou Hunt, le Promoteur se réserve le droit de demander à PromoVeritas de procéder à un tirage au sort pour tous les participants n'ayant encore rien remporté. Le nombre de prix en jeu dépendant entièrement des prix remportés durant la Promotion, il est impossible de savoir combien de prix resteront à gagner lors de ce tirage au sort. Toute personne ayant remporté un prix de cette manière sera informée par e-mail dans les 28 jours ouvrables suivant la fin de la Période promotionnelle du Tirage au sort final et devra suivre les instructions et réclamer son prix sous 14 jours. En l'absence de la réponse requise, le(la) gagnant(e) pourrait être disqualifié(e) et le Prix attribué à un(e) gagnant(e) de réserve sélectionné(e) de la même manière.
 26. Pourvu qu'aucune objection n'ait été soulevée, le nom de famille et pays de résidence des gagnants des premiers prix seront disponibles sur www.promowinners.com/DoritosPlayStation5 dans le mois suivant la clôture de la Promotion, et ce pendant une période de 8 semaines Les gagnants des premiers prix peuvent refuser la publication de leur nom de famille et de leurs pays de résidence ou demander une limitation des données publiées en contactant le promoteur par e-mail à l’adresse : Doritos.PlayStation5@promowinners.com. Le promoteur fournira ces données, sans préjudice, à l’autorité Belgique des normes publicitaires (Advertising Standards Authority) sur demande de celle-ci.
 27. Mis à part les frais nécessaires à la réalisation des démarches exposées ci-dessus (par exemple, déplacements, connexion à internet…), il n’y a pas d’autres frais nécessaires pour participer au Concours.
 28. Les Prix qui pour quelque raison que ce soit ne sont pas octroyés demeurent la propriété du Promoteur. En cas de refus du Prix, celui-ci revient également au Promoteur. Il n’existe pas de garantie que tous les Prix seront octroyés.
 29. Les Prix ne sont ni transférables, ni échangeables, et ne pourront pas être échangés contre des espèces ou toute autre forme de compensation. Si pour une raison quelconque un Prix s'avère indisponible, le Promoteur se réserve le droit, à sa seule discrétion, de lui substituer un autre Prix d'une valeur égale ou supérieure.
 30. Si le concours ne peut pas se dérouler comme prévu, notamment pour des raisons de falsification, d’intervention non autorisée, de fraude, de malhonnêteté, de problèmes techniques ou tout autre motif indépendant de la volonté du promoteur ayant pour effet de compromettre ou d’affecter l’administration, la sécurité, l’équité, l’intégrité ou le bon déroulement de ce concours, le promoteur se réserve le droit de disqualifier tout individu ayant manipulé le processus de participation ou ayant enfreint les présentes conditions générales, et d’annuler, de modifier ou de suspendre le concours ou de disqualifier les participations concernées.
 31. Le promoteur décline toute responsabilité concernant les inscriptions perdues, retardées, corrompues, endommagées, envoyées à une adresse erronée ou incomplète, ou ne pouvant être délivrées pour des raisons techniques ou autres. Les preuves d'envoi ne seront pas admises comme preuves de réception. Le Promoteur ne garantit pas un accès continu, ininterrompu ou sécurisé à la page d'accès aux Prix instantanés du site ou à la page Hunt.
 32. Le Promoteur et toute agence ou entreprise associée, ne pourront être tenus pour responsables de quelconques pertes (incluant sans s'y limiter, les pertes indirectes, spéciales ou conséquentes ou les pertes de profits), dépenses ou dommages encourus ou subis (qu'ils résultent ou non de la négligence d'une quelconque personne) en relation avec cette Promotion ou avec l'acceptation ou l'utilisation d'un Prix, à l'exception de toute responsabilité ne pouvant être exclue par la loi. Rien ne saurait toutefois exclure la responsabilité du promoteur en cas de décès ou de préjudice corporel résultant de sa propre négligence.
 33. Toute inscription à la Promotion doit être effectuée directement par la personne participant à la Promotion via son adresse e-mail unique. Les inscriptions multiples organisées par des commerçants, des groupes de consommateurs ou des tierces personnes ne seront pas acceptées. Les inscriptions incomplètes, illisibles et générées par macros ou par d’autres moyens automatisés, ainsi que les inscriptions ne satisfaisant pas à l’intégralité des exigences des présentes conditions générales, seront déclarées nulles et ne seront pas prises en compte. S’il apparaît qu’un(e) candidat(e) utilise un ou plusieurs ordinateurs pour contourner cette condition, en utilisant par exemple un « script » ou l’approche dite de « force brute », en masquant son identité par le biais d’une manipulation des adresses IP, en utilisant des identités autres que la sienne, ou tout autre moyen automatisé dans le but d’augmenter le nombre de ses participations à la Promotion d’une manière non conforme à l’esprit de la Promotion, les participations dudit/de ladite candidat(e) seront disqualifiées et tout Prix attribué annulé.
 34. Le Promoteur dégage toute responsabilité quant aux manquements à ses obligations prescrites aux présentes du fait d’une action, d’une omission, d’un événement ou de circonstances résultant notamment des éléments suivants : crise sanitaire mondiale ou régionale, conditions météorologiques adverses, incendie, inondation, grève, ouragan, conflit social, guerre, acte terroriste, hostilités, instabilité politique, émeute, troubles civils, épidémie, pandémie, famine, fléau ou autre catastrophe naturelle ou événement de force majeure, ou autres éléments circonstanciels indépendants de sa volonté.
 35. Aux termes des présentes conditions générales, dans le cadre d’une fraude, d’une malhonnêteté, d'une violation ou de l’inadmissibilité d’un(e) quelconque candidat(e), le Promoteur est en droit de refuser d’attribuer le Prix ou de chercher à obtenir le recouvrement de sa valeur si le Prix a déjà été attribué.
 36. Les participants acceptent, par le biais de leur participation à la présente Promotion, que leurs prénom, nom et/ou ville soient publiés pour annoncer le gagnant, sans que le Promoteur ne leur soit redevable à ce titre de la moindre rémunération.
 37. Toutes les données personnelles que vous avez fournies dans le cadre de cette Promotion seront utilisées uniquement par le Promoteur (ou ses agents désignés) afin : (i) de permettre le bon déroulement de la Promotion ; et/ou (ii) d'effectuer des analyses destinées à améliorer les promotions, produits ou services du Promoteur. Le Promoteur (ou tout agent nommé par ce dernier) vous contactera uniquement dans le cadre de cette Promotion, sauf s'il a obtenu votre consentement exprès. Toutes les données personnelles seront traitées conformément à la politique de confidentialité du Promoteur, disponible sur : https://www.pepsicoprivacypolicy.com.
 38. Toutes les données à caractère personnel fournies par les participants Hunt seront transmies directement à BLOCKv AG et utilisées uniquement pour aider à organiser la Promotion. BLOCKv AG vous contactera uniquement dans le cadre de cette Promotion, sauf s'il a obtenu votre consentement exprès. Toutes les données à caractère personnel seront traitées conformément à la politique de confidentialité de BLOCKv AG, disponible sur : https://vatom.com/privacy-policy.pdf.
 39. La promotion www.doritos.be/PlayStation5 a été mise en oeuvre par BLOCKv AG. En participant à cette promotion, vous acceptez leurs générales, qui sont disponibles ici : https://vatom.com/terms.pdf
 40. Dans le cas où cette Promotion est annoncé sur Facebook, Instagram ou d’autres canaux externes, il est spécifiquement souligné que cette Promotion n’est en aucun cas sponsorisé, approuvé ou administré par, ni associé à, Facebook, Instagram ou ces autres canaux externes, qui ne portent pas de responsabilité à cet égard.
 41. Aucun droit ne découle de la présente Promotion ou de ses résultats.
 42. Le fait que l’une quelconque des dispositions de ces conditions générales puisse être jugée invalide, illégale ou inapplicable, ne compromettra ni n’affectera en aucune manière la validité ou l’applicabilité du reste des dispositions.
 43. En vous inscrivant à ce concours, vous serez réputé(e) avoir convenu d’être lié(e) aux présentes conditions générales.
 44. En cas de divergence entre les présentes conditions générales et les détails de tout élément promotionnel, les dispositions des présentes conditions générales prévalent.
 45. Les présentes Conditions générales étant régies par le droit Belgique, leur interprétation et leur application seront soumises à la compétence exclusive des tribunaux Bruxelles, Belgique.
 46. Les réclamations ou questions concernant les présentes conditions générales et ma Promotion, ainsi que les demandes dans le cadre des droits que les participants peuvent faire valoir sur leurs données personnelles, doivent être envoyées par écrit à Code réponse, Service Consommateurs BE, DA 852-219-5, 1930 Zaventem, Belgique. Les participants peuvent également appeler gratuitement depuis la Belgique le 0800 20 330.

Promoteur : PepsiCo BeLux S.R.L., dont le siège social et les bureaux sont établis à 1930 Zaventem, Da Vincilaan 3, Belgique

Fournisseur de prix pour les Prix PlayStation : Sony Interactive Entertainment Europe Limited, 10 Great Marlborough Street, Londres, W1F7LP, Royaume-Uni

WAAR KAN IK DE CODE OP DE VERPAKKING VINDEN? (BEKIJK OOK DE BOVENSTAANDE VIDEO)

De code vind je op de verticale naad van de verpakking aan de binnenkant, dus pas op dat je tijdens het openen niet de achterkant van de zak kapot scheurt. Jouw unieke code van 10 tekens is in zilver gedrukt en bevindt zich ongeveer 5 cm onder de bovenkant van de verpakking en begint met XA.

ZIJN DE CODES HOOFDLETTERGEVOELIG?

Ja, alle codes moeten in hoofdletters worden ingevoerd

UIT WELKE TEKENS BESTAAN DE CODES?

Jouw unieke code bevat alleen de volgende tekens: 0123456789ACEFGHJLMNPRTWXY (niet het volledige alfabet)

HOEVEEL KEER PER DAG KAN IK MEEDOEN?

Je kunt per dag 5 codes invullen.

MIJN CODE WERKT NIET.

Check of je onderstaande stappen hebt genomen:
O moet 0 (nul) zijn
i moet 1 zijn
S moet 5 zijn
B moet 8 zijn
G kan 6 zijn of andersom
Je hebt vandaag het maximaal aantal keren meegedaan (5x).