Indtast din kode nedenfor for at se din 2XP og finde ud af, om du er dagens vinder

For personer med bopæl i Norden, der er 18 år eller derover, og som tilmelder sig inden 2021-11-02 eller lodtrækningens sidste dag d. 2022-03-31. Gem kvitteringen/pakken. De fulde vilkår og betingelser kan findes på DORITOSGAMING.SE.

Din kode er på 10 tegn og starter med og indeholder ‘CD’; den vil kun indeholde de følgende tegn: 0123456789ACEFGHJLMNPRTWXY, (men ikke dem alle)

Har du brug for hjælp til at finde din kode? Så klik her

Enter your single answer quiz question here.

Hvilket spil vil du gerne vinde?

Fra tid til anden vil vi muligvis tilbyde dig indhold, smagsprøver eller særlige tilbud, som vi mener, kan være interessante for dig, og som er relateret til Doritos-brandet eller andre PepsiCo-brands. Hvis du gerne vil høre fra os i denne forbindelse, så markér den pågældende mulighed nedenfor.

There are some errors that need to be corrected

Oversigt over vilkår og betingelser:

Konkurrence:

SE DK, FI, IS & NO, kun 18+. DOBBELT 2XP og gevinst med det samme: 02.11.21-31.12.21. Købsbetinget. For at deltage skal du købe en konkurrencepakke og besøge www.doritosgaming.se/CallofDuty. Hver kode giver DOBBELT 2XP og en chance for at vinde. Dobbelt 2XP: I 60 minutter på enkeltpakker større end 95 g og multipakker under online-multiplayer og Warzone i Call of Duty®: Vanguard eller Call of Duty®: Warzone PEGI 18. Gevinst med det samme: Mulighed for at vinde 1 Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition digitalt spil hver dag Koden kan kun bruges én gang. Maks. 3 koder pr. dag pr. person. Maks. 1 præmie pr. person pr. konsol. Grænse på 1 time DOBBELT 2XP pr. dag og 40 timer pr. person i alle DOBBELT 2XP Call of Duty®-indløsninger (ikke begrænset til denne konkurrence). Internetforbindelse, Activision-konto og spil (Call of Duty®: Warzone eller Call of Duty®: Vanguard) er påkrævet. Online multiplayer-abonnement kan være påkrævet. Præmier: 2 x Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition digitalt spil. Se de komplette vilkår på www.doritosgaming.se/CallofDuty. Arrangør: PepsiCo Nordic Denmark, Vesterbrogade 149, 1620 København V, Danmark

Alle vilkår og betingelser: 

 

 1. Denne konkurrence er åben for indbyggere i Sverige, Danmark, Finland, Island og Norge i alderen 18 år eller derover. Alle medarbejdere hos arrangøren (eller dennes koncernvirksomheder og repræsentanter, der er direkte tilknyttet udarbejdelse og administration af konkurrencen) er udelukket fra at deltage i konkurrencen.  

 

 1. Bemærk, at selvom vi ønsker at opfordre dig til at deltage i og nyde godt af konkurrencen, går vi ind for et ansvarligt indtag af vores produkter. Du bedes derfor ikke købe flere produkter, end du med rimelighed kan bruge eller indtage, bare for at deltage i konkurrencen.

 

 1. Bidrag, der modtages inden eller efter kampagneperioden, er ikke gyldige og kan ikke deltage i konkurrencen. 

 

På pakken: DOBBELT 2XP, gevinst med det samme, præmier og vilkår og betingelser

 

 

 1.  Konkurrenceperiode: 
  1. Konkurrenceperiode for DOBBELT 2XP og gevinst med det samme: 00.01 CET/EET den 2. november 2021 til 23.59 CET/EET den 31. december 2021, begge inklusive.
  2. Konkurrenceperiode for lodtrækning: 00.01 CET/EET den 1. januar 2022 til 23.59 CET/EET den 31. marts 2022, begge inklusive. 

 

 1. Køb er en forudsætning. Du bedes gemme en udspecificeret kvittering, der angiver tidspunkt og dato for købet, inden deltagelse, men inden for konkurrenceperioden, da dette kan være nødvendigt for kundesupport. Internetadgang, en gyldig e-mailadresse, en Activision-konto og et spil (Call of Duty®: Warzone eller Call of Duty®: 2021) er påkrævet. Online multiplayer-abonnement kan være påkrævet.  

 

 1. Tilmelding: 
  1. Gevinst med det samme: Køb et konkurrenceprodukt, se afsnit 10 for detaljer, besøg www.doritosgaming.se/CallofDuty, udfyld onlineformularen med dine oplysninger (navn og e-mailadresse), og indtast den unikke kode på pakken for straks at finde ud af, om du har vundet en præmie. 
  2. Lodtrækning: Køb et konkurrenceprodukt, se afsnit 10 for detaljer, besøg www.doritosgaming.se/CallOfDuty, udfyld onlineformularen med dine oplysninger (navn og e-mailadresse), og indtast den unikke kode på pakken for automatisk at deltage i lodtrækningen.

 

 1. Gave: Ved deltagelse i konkurrencen med en gevinst med det samme, modtager hver deltager en gratis unik DOBBELT 2XP-kode, der kan indløses i Call of Duty®: Vanguard Game og Call of Duty®: Warzone.

 

 1. Yderligere oplysninger om gaven og betingelser:
  1. Hver deltager modtager en 60 minutters DOBBELT 2XP-kode på 170 g konkurrencepakker.
  2. Dobbelt 2XP-koder udløber 31. marts 2022.
  3. Dobbelt 2XP låser op for Dobbelt XP (dobbelte Experience Points, der bruges til at øge din kontos rang) og Dobbelt Weapon XP (dobbelte Experience Points, der bruges til at opgraderer dine våben). 
  4. Sådan indløser man Dobbelt 2XP-koder
   1. Gå ind på www.callofduty.com/doritos i konkurrenceperioden, og følg vejledningen på skærmen for at tilmelde dig konkurrencen.
   2. For at indløse DOBBELT XP-koder skal du have en Call of Duty®-konto. Hvis du ikke er en eksisterende Call of Duty®-kontoindehaver, skal du følge instruktionerne for at tilmelde dig konkurrencen. 
   3. Hver deltager skal registrere sig på Call of Duty®-hjemmesiden. 
   4. Deltagerne bliver også nødt til at logge ind med deres PlayStation-konto ELLER Xbox Live-konto ELLER Battle.net-konto ELLER oprette en, hvis de ikke allerede har en og knytte deres Online ID, Gamer Tag eller Battle Tag til deres konto. 
   5. Når deltageren har linket sit Online ID, Gamer Tag eller Battle Tag til sin konto, vil kontiene blive forbundet i resten af konkurrencen. 
   6. For at indløse dine belønninger i spillet skal du også være medlem af PlayStation PS Plus eller have en Xbox Live Gold-konto. PlayStation Plus og Xbox Live Gold-medlemskaber er betalte abonnementer, der sælges separat.
   7. En deltager kan kun gøre krav på gaven på den valgte konsol. 

 

 1. Kampagneprodukter:
  1. Doritos Nacho Cheese 170 g
  2. Doritos Sweet Chili Pepper 170 g

 

 1. Udvælgelse af vinderen: 
  1. Gevinst med det samme: I perioden med gevinst med det samme vil der være 60 tilfældige "vinderøjeblikke" (dage, timer, minutter, sekunder). Den første indtastning af en gyldig kampagnekode på eller efter et vinderøjeblik vinder præmien. Hvis der ikke er nogen indtastninger mellem to vinderøjeblikke, overføres præmien fra det første vinderøjeblik, så der opstår et ekstra vinderøjeblik. Alle 60 præmier bliver vundet. 
  2. Lodtrækning Der udtrækkes tilfældigt 2 vindere blandt alle de gyldige tilmeldinger, der er modtaget i lodtrækningsperioden. Præmieudtrækningen finder sted i løbet af fem arbejdsdage efter udløb af lodtrækningsperioden. 

 

 1. Præmierne: De præmier, der kan vindes i konkurrenceperioden, er følgende:
  1. Gave ved gevinst med det samme: 
   1. 60 x Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition digital spilkode 
  2. Gave i lodtrækning:
   1. 2 x Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition digital spilkode

 

 1. Yderligere oplysninger om præmien og betingelser:
  1. Koden til Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition kan kun bruges én gang. 
  2. Vinderen skal vælge den konsol, de ønsker at modtage spilkoden til, på det tidspunkt præmien tildeles.

 

 1. Hver person kan højst deltage 3 gange om dagen i konkurrenceperioden. Maks. 3 gaver pr. dag pr. person, og maks. 1 præmie pr. person pr. Konsol i konkurrenceperioden.

 

 1. Meddelelse til vinderen: 
  1. Gevinst med det samme: Vinderne får besked med det samme på skærmen, og der vises en vejledning i indløsning på skærmen, så vinderne kan se, hvad de skal gøre for at indløse deres præmie. Hvis en vinder ikke følger instruktionerne med det samme, forbeholder arrangøren sig retten til at diskvalificere denne vinder og returnere præmierne til gavepuljen, som muligvis kan vindes af en anden deltager i konkurrenceperioden.
  2. Lodtrækning Vinderne vil blive kontaktet via den e -mailadresse, de har angivet ved deltagelsen, inden for 7 dage efter udtrækningen af vinderen og blive bedt om at fremlægge bevis for identitet og berettigelse. Der vil blive gjort rimelige bestræbelser på at kontakte vinderne.  Såfremt en vinder ikke svarer inden for 14 dage efter den første henvendelse, forbeholder vi os retten til at diskvalificere vinderen og præmien prisen til en anden vinder, der udtrækkes på samme måde. Reservevindere kan have kortere tid til at svare.

 

 1. Yderligere oplysninger om præmien og betingelser:
  1. Grænse på 1 time DOBBELT 2XP pr. dag og 40 timer pr. person i alle DOBBELT 2XP Call of Duty®-indløsninger (ikke begrænset til denne konkurrence).
  2. Koden til x Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition kan kun bruges én gang.
  3. Alle Dobbelt 2XP-koder udløber 31. marts 2022.
  4. Dobbelt 2XP låser op for almindelig XP (dobbelte Experience Points, der bruges til at øge din kontos rang) og våben XP (dder bruges til at opgraderer dine våben). 
  5. Sådan indløser man Dobbelt 2XP-koder
   1. Gå ind på www.callofduty.com/doritos i konkurrenceperioden, og følg vejledningen på skærmen for at tilmelde dig konkurrencen.
   2. For at indløse DOBBELT XP-koder skal du have en Call of Duty®-konto. Hvis du ikke er en eksisterende Call of Duty®-kontoindehaver, skal du følge instruktionerne for at tilmelde dig konkurrencen. 
   3. Hver deltager skal registrere sig på Call of Duty®-hjemmesiden. 
   4. Deltagerne bliver også nødt til at logge ind med deres PlayStation-konto ELLER Xbox Live-konto ELLER Battle.net-konto ELLER oprette en, hvis de ikke allerede har en og knytte deres Online ID, Gamer Tag eller Battle Tag til deres konto. 
   5. Når deltageren har linket sit Online ID, Gamer Tag eller Battle Tag til sin konto, vil kontiene blive forbundet i resten af konkurrencen. 
   6. For at indløse dine belønninger i spillet skal du også være medlem af PlayStation PS Plus eller have en Xbox Live Gold-konto. PlayStation Plus og Xbox Live Gold-medlemskaber er betalte abonnementer, der sælges separat.
   7. En deltager kan kun gøre krav på gaven på den valgte konsol. 

 

Generelle vilkår og betingelser

 

 1. Accept af præmien - Call of Duty®: Vanguard digital spilkode: Vinder, der deltager og vinder mellem 02.11.21 og 31.12.21, modtager deres digitale spilkode på e-mail 24 timer før det nye Call of Duty®: Vanguard-spil går live den 5. november 2021 med instruktioner til aktivering af koden.  I det usandsynlige tilfælde, at præmien ikke når frem i denne tidsperiode, har vinderne yderligere 28 dage til at informere arrangøren på www.facebook.com/DoritosNordic. Hvis en vinder ikke gør det, forbeholder arrangøren sig retten til ikke at genudsende præmien eller begrænse dens værdi efter eget skøn.

 

 1. Arrangøren kan anmode om, at vinderne deltager i reklamevirksomhed, der opstår som følge af konkurrencen. Deltagelse sker efter vinderens eget valg og er ikke en betingelse for accept af præmien.

 

 1. Vi ønsker at køre en fair og sikker konkurrence og forhindre misbrug og snyd. Hvis du deltager på en måde, der ikke er i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser, vil dine indsendelser (og ethvert af dine tilknyttede aliasser) blive diskvalificeret, enhver tildelt præmie kan være ugyldig og kan inddrives, og vi forbeholder os retten til at forhindre dig i at deltage i fremtidige konkurrencer i en periode på mindst seks måneder.  Af denne grund forbeholder vi os retten til på ethvert tidspunkt at:
  1. Kontrollere deltagernes og/eller foreløbige vinderes berettigelse ved at anmode om sådanne oplysninger, som vi anser for rimeligt nødvendige til dette formål. Deltagelse eller en præmie kan tilbageholdes, medmindre og indtil bekræftelsen er gennemført tilfredsstillende.
  2. Diskvalificere indsendelser, der ikke foretages direkte af den person, der deltager i konkurrencen. 
  3. Diskvalificere indsendelser foretaget ved brug af anonyme e-mailtjenester, herunder, men ikke begrænset til, GuerillaMail, Dispostable eller Mailinator.
  4. Diskvalificere masseindsendelser fra enkeltpersoner, handel, forbrugergrupper eller tredjeparter, ufuldstændige indsendelser og indsendelser indsendt med makroer eller andre automatiserede midler.
  5. Diskvalificere indsendelser ud over det tilladte maksimum, eller dem, der bruger teknikker som 'script', 'brute force', flere SIM-kort til indsendelser, maskering af identitet ved at manipulere IP-adresser, ved hjælp af aliasser eller andre identiteter end deres egen eller andre midler.
  6. Diskvalificere indsendelser, der på en anden måde ikke fuldt ud opfylder kravene i disse vilkår og betingelser. 

 

 1. Præmierne kan ikke overdrages eller ombyttes og kan ikke indløses til kontanter eller anden form for kompensation. Hvis en del af en præmie af en eller anden årsag ikke er tilgængelig, forbeholder arrangøren sig ret til, efter eget valg, at udskifte den med en anden præmie af tilsvarende eller større værdi. 

 

 1. Hvis konkurrencen ikke kan afvikles som planlagt, herunder, men ikke begrænset til, i tilfælde af manipulation, uautoriseret indgriben, svig, uærlighed, tekniske fejl eller en årsag, der ligger uden for arrangørens kontrol, som beskadiger eller har indvirkning på denne konkurrences administration, sikkerhed, rimelighed, integritet eller korrekte afvikling, forbeholder arrangøren sig ret til at diskvalificere alle personer, som manipulerer med tilmeldingsprocessen eller ikke overholder disse vilkår og betingelser, og kan vælge at annullere, ændre eller indstille konkurrencen eller ugyldiggøre alle berørte tilmeldinger.

 

 1. Der påtages intet ansvar for tilmeldinger, som bortkommer, er forsinkede, forvanskede, ødelagte, fejladresserede eller ufuldstændige, eller som ikke kan leveres grundet en teknisk årsag, leveringsproblemer eller andet. Bevis for afsendelse accepteres ikke som bevis for modtagelse. Arrangøren garanterer ikke for uafbrudt eller sikker adgang til tilmeldingssiden.

 

 1. Arrangøren og eventuelle tilknyttede repræsentanter og virksomheder hæfter ikke for eventuelle tab (herunder, uden begrænsning, indirekte tab, særlige tab eller følgetab eller tab af fortjeneste), udgifter eller skade, som lides eller undergås (uanset om det skyldes en persons uagtsomhed eller ej) i forbindelse med denne konkurrence eller accept eller brug af præmien, bortset fra et sådant ansvar, som ikke kan fraskrives i henhold til lovgivningen.  Intet undtager arrangøren for ansvar i forbindelse med død eller personskade som følge af dennes uagtsomhed.

 

 1. Arrangøren er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende overholdelse af sine forpligtelser af årsager uden for dens rimelige kontrol som følge af, men ikke begrænset til, naturkatastrofer, global eller regional epidemi eller pandemi, ugunstige vejrforhold, brand, industrielle stridigheder, krig, terroraktivitet, fjendtligheder, politisk uro, optøjer, borgerlige uroligheder, pest eller andre sygdomme eller andre omstændigheder ved arrangøren.

 

 1. Arrangøren kan nægte at uddele en præmie i tilfælde af en deltagers svig, uærlighed, misligholdelse eller manglende berettigelse i henhold til disse vilkår og betingelser eller søge erstatning af dens værdi, hvis en præmie er blevet tildelt.

 

 1. Alle de personoplysninger, du giver i forbindelse med konkurrencen, anvendes udelukkende af arrangøren (eller dennes udnævnte repræsentanter) til at: (i) hjælpe med afviklingen af konkurrencen og/eller (ii) foretage analyser, der kan forbedre arrangørens kampagner, produkter eller tjenesteydelser. Arrangøren (eller dennes udnævnte repræsentanter) kontakter dig ikke af andre årsager end konkurrencen, medmindre du har givet dit udtrykkelige samtykke dertil. Alle personoplysninger vil blive håndteret i overensstemmelse med arrangørens privatlivspolitik, der kan fås på: https://pepsicoprivacypolicy.com/    

 

 1. Hvis en eller flere dele af disse vilkår og betingelser juridisk anses for at være ugyldige, ulovlige eller ikke kan håndhæves, vil resten ikke blive påvirket og vil fortsætte med fuld kraft og virkning.

 

 1. Ved at deltage anses du for at have accepteret og være bundet af disse vilkår og betingelser.

 

 1. Hvis der opstår en uoverensstemmelse mellem disse vilkår og betingelser og oplysningerne i eventuelt reklamemateriale, skal oplysningerne i vilkårene og betingelserne have forrang. 

 

 1. Disse vilkår og betingelser er omfattet af norsk lovgivning, og deres fortolkning og anvendelse skal være underlagt domsmyndigheden i Norge og dennes enekompetence.

 

Arrangør: PepsiCo Nordic Denmark, Vesterbrogade 149, 1620 København V, Danmark.


Activision Publishing, Inc. er ikke sponsor af denne konkurrence. "Call of Duty: Vanguard” og "Call of Duty: Warzone” navne, logoer og/eller materialer bruges kun til reklame og/eller præmiebeskrivelser, og en sådan brug er ikke beregnet til at foreslå eller antyde Activisions sponsorering af denne konkurrence. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY VANGUARD, CALL OF DUTY WARZONE og WARZONE er varemærker tilhørende Activision Publishing, Inc. Alle andre varemærker og handelsnavne tilhører deres respektive ejere.

Yfirlit yfir skilmála:

Kynning á umbúðum

SE DK, FI, IS & NO 18+ eingöngu. DUAL 2XP og tafarlaus vinningur 02.11.21-31.12.21. Kaup áskilin. Kauptu vöru sem er með í leiknum og farðu á www.doritosgaming.se/CallofDuty. Hver kóði veitir DUAL 2XP og möguleika á vinningi. Dual 2XP: í 60 mínútur á stökum vörum sem eru stæri en 95g og fjölpakkningu í netspilun og Warzone í Call of Duty®: Vanguard eða Call of Duty®: Warzone PEGI 18. Tafarlaus vinningur: Tækifæri til að vinna 1 Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition stafrænan leik á hverjum degi. Kóðinn er einnota. Hámark 3 kóðar á dag á hvern einstakling. Hámark 1 vinningur á einstakling á leikjatölvu. Hámark 1 klukkustund af DUAL 2XP á dag og 40 klukkustundir á einstakling fyrir allar DUAL 2XP Call of Duty® innlausnir (takmarkast ekki við þennan leik). Nettenging, Activision reikningur og leikur (Call of Duty®: Warzone eða Call of Duty®: Vanguard) nauðsynlegur. Mögulega þarf áskrift að leiknum. Vinningar í happdrætti: 2 x Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition stafrænn leikur. Sjá alla skilmála á www.doritosgaming.se/CallofDuty. Eigandi leiksins: PepsiCo Nordic Denmark, Vesterbrogade 149, 1620 Copenhagen V, Danmörk

Skilmálar: 

 

 1. Leikurinn er opinn fyrir einstaklinga sem eru 18 ára eða eldri og búa í Svíþjóð, Danmörku, Finnlandi, Íslandi og Noregi. Allt starfsfólk eiganda leiksins (eða hlutdeildarfélaga hans og fyrirtækja sem tengjast beint skipulagningu og umsjón leiksins) er útilokað frá þátttöku í leiknum.  

 

 1. Athugaðu að þó svo að við hvetjum þig til þátttöku og vonum að þú hafir gaman af leiknum, teljum við samt mikilvægt að sýna ábyrgð í neyslu á vörum okkar. Ekki kaupa fleiri vörur en þú getur notað eða neytt, bara til að taka þátt í þessum leik.

 

 1. Tilraunir til þátttöku í leiknum fyrir eða eftir þátttökutímabilið teljast ekki gildar og verða ekki taldar með í leiknum. 

 

Á umbúðunum: Skilmálar fyrir DUAL 2XP, tafarlausan vinning og happdrætti

 

 1.  Tímabil: 
  1. Tímabil fyrir DUAL 2XP og tafarlausan vinning: Frá og með 00:01 CET/EET 2. nóvember 2021 til og með 23:59 CET/EET 31. desember 2021.
  2. Tímabil happdrættis Frá og með 00:01 CET.EET 1. janúar 2022 til og með 23:59 CET/EET 31. mars 2022. 

 

 1. Kaup eru áskilin. Geymdu kvittunina fyrir kaupunum sem sýnir tíma og dagsetningu þeirra áður en þú tekur þátt en þó innan tímabilsins, því hún gæti verið nauðsynleg til að fá aðstoð. Aðgangur að netinu, gilt netfang, Activision reikningur og leikur (Call of Duty®: Warzone eða Call of Duty®: 2021) nauðsynleg. Mögulega þarf áskrift að leiknum.  

 

 1. Skilyrði fyrir þátttöku: 
  1. Tímabil fyrir tafarlausan vinning: Kauptu vöru sem er með í leiknum, sjá upplýsingar í 10. grein og farðu á www.doritosgaming.se/CallofDuty og fylltu út eyðublaðið (nafn og netfang) og skrifaðu kóðann á vöruumbúðunum til að komast strax að því hvort þú hafir unnið eitthvað. 
  2. Tímabil happdrættis: Kauptu vöru sem er með í leiknum, sjá upplýsingar í 10. grein og farðu á www.doritosgaming.se/CallofDuty og fylltu út eyðublaðið (nafn og netfang) og skrifaðu kóðann á vöruumbúðunum til að skrá þig sjálfkrafa í happdrættið.

 

 1. Gjöf: Hver einstaklingur fær einstakan DUAL 2XP kóða í hvert skipti sem hann tekur þátt í leiknum. Hægt er að leysa inn kóðann í Call of Duty®: Vanguard og Call of Duty®: Warzone.

 

 1. Nánari upplýsingar og skilmálar:
  1. Hver þátttakandi fær 60 mínútna DUAL 2XP á 170g vörum.
  2. Dual 2XP kóðar renna út 31. mars 2022.
  3. DUAL 2XP veitir tvöfalt XP (tvöfaldir punktar til að færa reikninginn þinn upp um stig) og tvöfalt vopna XP (tvöfaldir punktar notaðir til að færa vopn upp um stig). 
  4. Til að leysa inn Dual 2XP kóða
   1. Farðu á www.callofduty.com/doritos á meðan leikurinn stendur yfir og farðu eftir leiðbeiningunum á skjánum til að skrá þig í leikinn.
   2. Nauðsynlegt er að hafa Call of Duty® reikning til að leysa inn DUAL XP kóða. Ef þú átt ekki Call of Duty® reikning skaltu fara eftir leiðbeiningunum til að skrá þig fyrir leikinn. 
   3. Allir þátttakendur verða að skrá sig á vefsvæði Call of Duty®. 
   4. Þátttakendur verða líka að skrá sig inn með PlayStation reikningi EÐA Xbox Live reikningi EÐA Battle.net reikningi EÐA búa til reikning og tengja leikjaauðkenni sitt við reikninginn. 
   5. Þegar þátttakandi tengir leikjaauðkenni sitt við reikninginn eru reikningarnir tengdir þar til leiknum lýkur. 
   6. Þú verður líka að vera PlayStation PS Plus eða Xbox Live Gold meðlimur með gott orðspor til að geta eyst inn leikjavinning. PlayStation Plus og Xbox Live Gold aðildir eru áskriftir gegn greiðslu, seldar sér.
   7. Þátttakandi getur eingöngu leyst inn gjöfina í leikjatölvunni sem hann valdi. 

 

 1. Þátttökuvörur:
  1. Doritos Nacho Cheese 170g
  2. Doritos Sweet Chilli Pepper 170g

 

 1. Val á vinningshafa: 
  1. Tafarlaus vinningur: Á tímabilinu fyrir tafarlausan vinning er 60 „vinningsaugnablikum“ (dagar, klukkustundir, mínútur, sekúndur) dreift af handahófi. Fyrsti gildi kóðinn sem er sleginn inn á vinningsaugnablikinu mun fá vinninginn. Ef enginn vinningur gengur út á vinningsaugnablikinu rúllast vinningur þess yfir og annað vinningsaugnablik er búið til. Allir 60 vinningarnir munu ganga út. 
  2. Happdrætti: 2 vinningshafar eru valdir af handahófi út frá öllum þeim sem skráðu sig á tímabili happdrættisins. Útdrátturinn fer fram innan 5 virkra daga frá því að tímabili happdrættisins lýkur. 

 

 1. Vinningar: Vinningarnir fyrir hvert tímabil eru sem hér segir:
  1. Tafarlaus vinningur: 
   1. 60 x Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition stafrænn leikjakóði 
  2. Vinningar í happdrætti:
   1. 2 x Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition stafrænn leikjakóði

 

 1. Frekari upplýsingar um verðlaun og skilyrði:
  1. Kóði fyrir Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition stafrænn leikjakóði er einnota. 
  2. Vinningshafinn verður að velja í hvaða leikjatölvu hann vill nota kóðann þegar vinningurinn er afhentur.

 

 1. Hámark 3 skráningar á hvern einstakling á kynningartímabilinu. Hámark 3 vinningar á einstakling á dag og hámark 1 vinningur á einstakling á leikjatölvu á kynningartímabilinu.

 

 1. Tilkynning um vinningshafa: 
  1. Tafarlaus vinningur: Vinningshafar fá strax tilkynningu á skjánum og leiðbeiningar munu birtast á skjánum með næstu skrefum til að vinningshafar geti sótt vinninginn sinn. Ef vinningshafinn fer ekki strax eftir leiðbeiningunum áskilur eigandi leiksins sér rétt til að fella vinningshafann úr leik og skila vinningunum aftur í pottinn til að annar þátttakandi geti unnið hann á tímabilinu.
  2. Happdrætti: Haft verður samband við vinningshafana í gegnum netfangið sem er gefið upp við skráningu í keppnina innan 7 daga frá því að happdrættið fór fram. Vinningshafar þurfa að framvísa skilríkjum og sanna að þeim sé heimilt að taka þátt. Hæfilegar ráðstafanir verða gerðar til að hafa samband við vinningshafa.  Ef vinningshafi svarar ekki fyrsta boði innan 14 daga áskiljum við okkur rétt til að ógilda vinningshafann og afhenda vinninginn til annars vinningshafa sem var valinn á sama hátt. Varavinningshafar gætu haft minni tíma til að svara.

 

 1. Frekari upplýsingar um verðlaun og skilyrði:
  1. Hámark 1 klukkustund af DUAL 2XP á dag og 40 klukkustundir á einstakling fyrir allar DUAL 2XP Call of Duty® innlausnir (takmarkast ekki við þennan leik).
  2. Kóði fyrir x Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition er einnota.
  3. Allir Dual 2XP kóðar renna út 31. mars 2022.
  4. Dual 2XP veitir venjulegt XP (punktar til að færa reikninginn þinn upp um stig) og vopna XP (notaðir til að færa vopn upp um stig). 
  5. Til að leysa inn Dual 2XP kóða
   1. Farðu á www.callofduty.com/doritos á meðan leikurinn stendur yfir og farðu eftir leiðbeiningunum á skjánum til að skrá þig í leikinn.
   2. Nauðsynlegt er að hafa Call of Duty® reikning til að leysa inn DUAL XP kóða. Ef þú átt ekki Call of Duty® reikning skaltu fara eftir leiðbeiningunum til að skrá þig fyrir leikinn. 
   3. Allir þátttakendur verða að skrá sig á vefsvæði Call of Duty®. 
   4. Þátttakendur verða líka að skrá sig inn með PlayStation reikningi EÐA Xbox Live reikningi EÐA Battle.net reikningi EÐA búa til reikning og tengja leikjaauðkenni sitt við reikninginn. 
   5. Þegar þátttakandi tengir leikjaauðkenni sitt við reikninginn eru reikningarnir tengdir þar til leiknum lýkur. 
   6. Þú verður líka að vera PlayStation PS Plus eða Xbox Live Gold meðlimur með gott orðspor til að geta leyst inn leikjavinning. PlayStation Plus og Xbox Live Gold aðildir eru áskriftir gegn greiðslu, seldar sér.
   7. Þátttakandi getur eingöngu leyst inn gjöfina í leikjatölvunni sem hann valdi. 

 

Almennir skilmálar

 

 1. Móttaka vinnings - Call of Duty®: Vanguard stafrænn leikjakóði: Vinningshafar sem taka þátt og vinna á tímabilinu 02.11.21 til 31.12.21 fá stafræna leikjakóðann í tölvupósti 24 klukkustundum áður en nýi Call of Duty®: Vanguard leikurinn kemur út þann 5. nóvember 2021. Leiðbeiningar um að virkja kóðann eru líka sendar.  Ef svo ólíklega vill til að vinningurinn komi ekki út á þessum tíma hafa vinningshafar 28 daga til viðbótar til að tilkynna eiganda leiksins á www.facebook.com/DoritosNordic. Ef vinningshafi gerir þetta ekki áskilur eigandi leiksins sér rétt til að gefa vinninginn ekki út aftur eða takmarka verðgildi hans, eftir eigin ákvörðun.

 

 1. Eiganda leiksins er heimilt að biðja vinningshafa um að taka þátt í hæfilegu auglýsingaefni sem tengist leiknum. Þátttaka er valfrjáls og er ekki skilyrði fyrir afhendingu vinnings.

 

 1. Við leitumst við að halda sanngjarnan og öruggan leik og koma í veg fyrir misnotkun og svindl. Ef þú tekur þátt með aðferðum sem eru ekki í samræmi við þessa skilmála eru skráningar þínar (og þær sem þú gerðir undir öðrum nöfnum) gerðar ógildar og veittir vinningar geta verið gerðir ógildir og endurheimtir og við áskiljum okkur rétt til að banna þér að taka þátt í öðrum leikjum frá okkur í að minnsta kosti sex mánuði.  Af þessari ástæðu áskiljum við okkur réttinn til að:
  1. Staðfesta gjaldgengi þátttakenda og/eða mögulegra vinningshafa með því að biðja um upplýsingar sem við teljum hæfilega nauðsynlegar í þeim tilgangi. Þátttökuskráning eða vinningur geta verið sett í bið nema og þar til fullnægjandi staðfesting fæst.
  2. Ógilda þátttökuskráningar sem eru ekki gerðar beint af einstaklingnum sem tekur þátt í leiknum. 
  3. Ógilda þátttökuskráningar sem eru gerðar með nafnlausri netfanga þjónustu, þar á meðal en takmarkast ekki við GuerillaMail. Dispostable eða Mailinator.
  4. Ógilda fjöldaskráningar frá einstaklingum, fyrirtækjum, neytendahópum eða utanaðkomandi aðilum, ókláraðar skráningar og skráningar sem voru sendar inn með fjölvaskipunum eða öðrum sjálfvirkum hætti.
  5. Ógilda þátttökuskráningar sem fara yfir leyfilegan hámarksfjölda eða skráningar sem nota tækni á borð við „skriftu“ „þvingun“ (brute force), mörg SIM kort fyrir skráningu í gegnum textaskilaboð, fela auðkenni með því að breyta IP-tölum, nota gervinöfn eða fölsk auðkenni eða aðrar aðferðir.
  6. Ógilda þátttökuskráningar sem uppfylla ekki á annan hátt ákvæðin í þessum skilmálum. 

 

 1. Ekki er hægt að flytja vinninga áfram eða skipta þeim út og ekki er hægt að leysa þá inn í skiptum fyrir peninga eða annars konar greiðslu. Ef eigandi leiksins getur ekki afhent vinning af einhverri ástæðu áskilur hann sér rétt til að gefa annan vinning í staðinn af jöfnu eða meira verðmæti, eftir eigin ákvörðun. 

 

 1. Ef ekki er hægt að halda leikinn samkvæmt áætlun af einhverri ástæðu, þar á meðal en takmarkast ekki við, svindl, óleyfilegar truflanir, svik, óheiðarleika, tæknilegar bilanir eða af öðrum ástæðum sem eigandi leiksins hefur ekki stjórn á og sem spilla eða hafa áhrif á umsjón, öryggi, sanngirni, heiðarleika eða rétta framvindu leiksins. áskilur eigandi leiksins sér rétt til að dæma úr leik alla einstaklinga sem breyta þátttökuferlinu eða fara ekki eftir þessum skilmálum, eða ógilda allar skráningar sem urðu fyrir áhrifum af þessu og/eða að hætta við leikinn, breyta honum eða gera hlé á honum.

 

 1. Ekki er hægt að taka ábyrgð á færslum sem glatast, frestast, spillast, skemmast, misfærast eða eru ófullkomnar og ekki er hægt að afhenda af tæknilegum ástæðum, afhendingarástæðum eða öðrum ástæðum. Sönnun fyrir sendingu telst ekki vera sönnun fyrir mótttöku. Eigandi leiksins ábyrgist ekki stöðugan eða öruggan aðgang að vefsíðunni eða kynningarsíðunni.

 

 1. Eigandi leiksins ásamt tengdum stofnunum og fyrirtækjum afsala sér allri ábyrgð á tapi (þar á meðal en takmarkast ekki við óbeint, sérstakt eða afleitt tap eða fjárhagslegt tap), kostnaði eða tjóni sem verður (óháð því hvort það verður af völdum vanrækslu einstaklings) í tengslum við þennan leik eða móttöku eða notkun á vinningi/vinningum, fyrir utan lögskylda ábyrgð.  Ekkert útilokar ábyrgð eiganda leiksins á andláti eða persónulegum meiðslum sem verða af völdum vanrækslu hans.

 

 1. Eigandi leiksins afsalar sér allri ábyrgð á töfum eða vanrækslu á að uppfylla skyldur sínar af ástæðum sem eru hann ræður ekki við, þar á meðal en takmarkast ekki við: óviðráðanleg tilfelli, alþjóðlegur eða staðbundinn faraldur eða veikindi, slæmt veður, eldsvoði, rekstrarágreiningur, stríð, hryðjuverkastarfsemi, ófriður, pólítísk átök, uppþot, borgaraleg uppreisn, plága eða aðrar náttúruhamfarir eða aðrar kringumstæður sem tengjast eiganda leiksins.

 

 1. Eigandi leiksins getur neitað að afhenda verðlaun ef upp kemst um svindl, óheiðarleika, brot eða vanefndir á þessum skilmálum af hálfu þátttakanda, og hann getur krafist endurgreiðslu á verðmæti verðlauna ef þau hafa þegar verið afhent.

 

 1. Öll persónugögn sem þú gefur upp í tengslum við þennan leik verða notuð eingöngu af eiganda leiksins (eða tilnefndum fulltrúum hans) til að: (i) aðstoða við að halda leikinn; og/eða (ii) framkvæma greiningu til að bæta kynningar, vöru eða þjónustu eiganda leiksins. Eigandi leiksins (eða tilnefndir fulltrúar hans) munu ekki hafa samband við þig nema í tengslum við þennan leik, nema þú hafir veitt sérstakt leyfi. Farið verður með allar persónuupplýsingar í samræmi við persónuverndarstefnu eiganda leiksins, sem má finna á: https://pepsicoprivacypolicy.com/   

 

 1. Ef úrskurðað er með lögum að einhver hluti þessara skilmála sé ógildur, ólöglegur eða óframkvæmanlegur, hefur það ekki áhrif á aðra hluta skilmálanna og þeir haldast áfram í fullu gildi.

 

 1. Með þátttöku þinni í leiknum telst þú hafa samþykkt þessa skilmála.

 

 1. Ef misræmi finnst í þessum skilmálum og í öðru efni sem tengist leiknum skulu þessir skilmálar gilda. 

 

 1. Þessir skilmálar heyra undir norska lögsögu og túlkun þeirra og notkun er háð lögsögu norskra dómstóla.

 

Eigandi leiksins: PepsiCo Nordic Denmark, Vesterbrogade 149, 1620 Copenhagen V, Danmörk.


Activision Publishing, Inc. er ekki styrktaraðili í þessum leik. „Call of Duty: Vanguard“ og „Call of Duty: Warzone“ heiti, lógó og/eða efni eru notuð eingöngu fyrir lýsingu á leiknum og vinningum og þeim er ekki ætlað að gefa í skyn að Activision sé styrktaraðili í þessum leik. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY VANGUARD, CALL OF DUTY WARZONE, og WARZONE eru vörumerki í eigu Activision Publishing, Inc. Öll önnur vörumerki og vöruheiti eru eign viðkomandi eigenda.

Summary Terms and Conditions:

On-pack Promotion:

SE DK, FI, IS & NO 18+ only. DUAL 2XP & instant win: 02.11.21-31.12.21. Purchase necessary. To enter, purchase a promotional pack and visit www.doritosgaming.se/CallofDuty. Each code provides DUAL 2XP and chance to win. Dual 2XP: For 60 minutes on single packs larger than 95g & multipacks during online multiplayer and Warzone in Call of Duty®: Vanguard or Call of Duty®: Warzone PEGI 18. Instant Win: Chance to win 1 Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition digital game each day. Code may only be used once. Max 3 codes per day per person. Max 1 prize per person per console. Limit of 1-hour DUAL 2XP per day and 40 hours per person across all DUAL 2XP Call of Duty® redemptions (not limited to this promotion). Internet connection, Activision account and Game (Call of Duty®: Warzone or Call of Duty®: Vanguard) required. Online multiplayer subscription may be required. Wrap up draw prizes: 2 x Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition digital game. See www.doritosgaming.se/CallofDuty for full terms. Promoter: PepsiCo Nordic Denmark, Vesterbrogade 149, 1620 Copenhagen V, Denmark

Full Terms and Conditions: 

 

 1. This Promotion is open to residents of Sweden, Denmark, Finland, Iceland and Norway aged 18 or over. Any employees of the Promoter, (or any of its group undertakings and its agencies who are directly connected with the creation and administration of this Promotion) are excluded from entering this Promotion.  

 

 1. Please note that while we want to encourage you to participate and enjoy the benefits of the Promotion we believe in responsible consumption of our products. Please do not purchase more product than you can reasonably use or consume just to participate in this Promotion.

 

 1. Any entries received before or after any respective Promotion Period will not be valid and will not be entered into this Promotion. 

 

On Pack: DUAL 2XP, Instant Win and Wrap Up Draw Terms and Conditions

 

 1.  Promotion Period: 
  1. DUAL 2XP & Instant Win Promotion Period: 00.01 CET/EET on the 2nd November 2021 until 23.59 CET/EET on the 31st December 2021 inclusive.
  2. Wrap Up Draw Promotion Period: 00.01 CET.EET on the 1st January 2022 until 23.59 CET/EET  on the 31st March 2022 inclusive. 

 

 1. Purchase is necessary. Please retain an itemised receipt that states the time and date of purchase prior to entry, but within the Promotion Period, as this may be required for customer support. Internet access, a valid email address, Activision account and Game (Call of Duty®: Warzone or Call of Duty®: 2021) required. Online multiplayer subscription may be required.  

 

 1. How to Enter: 
  1. Instant Win Period: Purchase a Promotional Product, see clause 10 for details, visit www.doritosgaming.se/CallofDuty, complete the online form providing your details (name and email address) and enter the unique code on pack to find out instantly if you have won a Prize. 
  2. Wrap Up Promotion Period: Purchase a Promotional Product, see clause 10 for details, visit www.doritosgaming.se/CallOfDuty, complete the online form providing your details (name and email address) and enter the unique code on pack to be automatically entered into the Wrap Up Prize Draw.

 

 1. Gift: On entering the Instant Win Promotion each entrant will receive a free unique DUAL 2XP code that can be redeemed on the Call of Duty®: Vanguard Game and Call of Duty®: Warzone.

 

 1. Further Gift Details and Conditions:
  1. Each entrant will receive a 60 minute DUAL 2XP code on 170g promo packs.
  2. Dual 2XP Codes expire 31 March 2022.
  3. Dual 2XP unlocks Double XP (Double Experience Points used to level up your account rank) and Double Weapon XP (Double Experience Points used to level up your weapons). 
  4. To redeem the Dual 2XP Codes
   1. Go to www.callofduty.com/doritos during the Promotion Period and follow the on-screen instructions to register for the Promotion.
   2. To redeem DUAL XP codes, a Call of Duty® account is required. If you are not an existing Call of Duty® Account holder, follow the instructions to register for the Promotion. 
   3. Every Participant will be required to register on the Call of Duty® Website. 
   4. Participants will also have to sign in with their PlayStation account OR Xbox Live account OR Battle.net account OR create one if they do not already have one and link their Online ID, Gamer Tag, or Battle Tag to their Account. 
   5. Once the Participant links their Online ID, Gamer Tag, or Battle Tag to their Account, the accounts will be linked for the remainder of the Promotion. 
   6. In order to redeem your in-game rewards, you must also be a PlayStation PS Plus or Xbox Live Gold account Member in good standing. PlayStation Plus and Xbox Live Gold memberships are paid subscriptions, sold separately.
   7. A participant can only claim the Gift on the selected console. 

 

 1. Promotional Products:
  1. Doritos Nacho Cheese 170g
  2. Doritos Sweet Chilli Pepper 170g

 

 1. Winner Selection: 
  1. Instant Win: During the Instant Win Period, 60 “winning moments” (days, hours, minutes, seconds) will be randomly allocated throughout. The first entry of a valid promotional code on or after that winning moment will be awarded the Prize. If no entry is received between one winning moment to the next, the Prize from that winning moment will be rolled over, creating an additional winning moment. All 60 Prizes will be won. 
  2. Wrap Up Draw: 2 Winners will be randomly selected from all valid entries received during the Wrap Up Draw Period. The Prize draw will be conducted within 5 working days of the close of the Wrap Up Prize Draw Period. 

 

 1. The Prizes: The Prizes available for each Promotion Period are as follows:
  1. Instant Win Prize: 
   1. 60 x Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition digital game code 
  2. Wrap Up Draw Prize:
   1. 2 x Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition digital game code

 

 1. Further Prize Details and Conditions:
  1. Code for Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition digital game code may only be used once. 
  2. The winner must select the console they wish to receive the game code for at the time the prize is awarded.

 

 1. Max 3 entries per day per person during the Promotion Period. Max 3 Gifts per day per person and max 1 Prize per person per console during the Promotion Period.

 

 1. Winner Notification: 
  1. Instant Win: Winners will be instantly notified on screen and redemption instructions will appear on screen, detailing the next steps for winners to claim their prize. If a winner does not follow the instructions immediately, the Promoter reserves the right to disqualify that winner and return the Prizes to the Instant Win Promotion Prize pool which may be won by another entrant during the Instant Win Promotion Period.
  2. Wrap Up Draw: The winners will be contacted via the email address provided on entry within 7 days of Wrap Up Draw Winner Selection and will be asked to provide evidence of identity and eligibility. Reasonable efforts will be made to contact the winners.  If a winner does not respond to the initial contact within 14 days, we reserve the right to disqualify that winner and award the Prize to a reserve selected in the same manner. Reserve winners may have less time to respond.

 

 1. Further Prize Details and Conditions:
  1. Limit of 1-hour DUAL 2XP per day and 40 hours per person across all DUAL 2XP Call of Duty® redemptions (not limited to this promotion).
  2. Code for x Call of Duty®: Vanguard Ultimate Edition may only be used once.
  3. All Dual 2XP codes expire 31 March 2022.
  4. Dual 2XP unlocks regular XP (Experience Points used to level up your account) and weapon XP (used to level up your weapons). 
  5. To redeem the Dual 2XP Codes
   1. Go to www.callofduty.com/doritos during the Promotion Period and follow the on-screen instructions to register for the Promotion.
   2. To redeem DUAL XP codes, a Call of Duty® account is required. If you are not an existing Call of Duty® Account holder, follow the instructions to register for the Promotion. 
   3. Every Participant will be required to register on the Call of Duty® Website. 
   4. Participants will also have to sign in with their PlayStation account OR Xbox Live account OR Battle.net account OR create one if they do not already have one and link their Online ID, Gamer Tag, or Battle Tag to their Account. 
   5. Once the Participant links their Online ID, Gamer Tag, or Battle Tag to their Account, the accounts will be linked for the remainder of the Promotion. 
   6. In order to redeem your in-game rewards, you must also be a PlayStation PS Plus or Xbox Live Gold Account Member in good standing. PlayStation Plus and Xbox Live Gold memberships are paid subscriptions, sold separately.
   7. A participant can only claim the Gift on the selected console. 

 

General Terms and Conditions

 

 1. Prize Acceptance - Call of Duty®: Vanguard digital game code: Winners who enter and win between 02.11.21 and 31.12.21 will receive their digital game code by email 24 hours before the new Call of Duty®: Vanguard game goes live on the 5th November 2021, with instructions for activating the code.  In the unlikely event that the Prize doesn’t arrive in this time period, the winners will have a further 28 days to inform the Promoter at www.facebook.com/DoritosNordic. If a winner does not do so, the Promoter reserves the right to not reissue the Prize or limit its value at its sole discretion.

 

 1. The Promoter may request that the winners participate in reasonable publicity arising from the Promotion. Participation is at the winner’s discretion and is not a condition of Prize Acceptance.

 

 1. We seek to run fair and secure promotion and prevent abuse and cheating. If you enter in a way that is not consistent with these Terms & Conditions, your entries (and any of your associated aliases) will be disqualified, any Prize awarded may be void and recoverable, and we reserve the right to bar you from entering future promotions of ours for a period of at least six months.  For this reason, we reserve the right at any point to:
  1. Verify the eligibility of entrants and/or provisional winners by requesting such information we consider reasonably necessary for this purpose. Entry or a Prize may be withheld unless and until verification is completed satisfactorily.
  2. Disqualify entries that are not made directly by the individual entering the Promotion. 
  3. Disqualify entries made using anonymous email services such as, but not limited to, GuerillaMail, Dispostable or Mailinator.
  4. Disqualify bulk entries from individuals, trade, consumer groups or third parties, incomplete entries and entries submitted by macros or other automated means.
  5. Disqualify entries beyond the maximum allowed, or those using techniques such as ‘script’, ‘brute force’, multiple SIM cards for Text entries, masking identity by manipulating IP addresses, using aliases or identities other than their own or any other means.
  6. Disqualify entries which, in some other way, do not fully meet the requirements of these Terms & Conditions. 

 

 1. The Prizes are not transferable or exchangeable and cannot be redeemed for monetary value or for any other form of compensation. If for any reason any element a Prize is not available, the Promoter reserves the right, at its sole discretion to substitute another Prize for it, of equal or greater value. 

 

 1. If the Promotion is not capable of running as planned for reasons including but not limited to tampering, unauthorised intervention, fraud, dishonesty, technical failures,  or any other causes beyond the control of the Promoter which corrupt or affect the administration, security, fairness, integrity or proper conduct of this Promotion, the Promoter reserves the right to disqualify any individual who tampers with the entry process or does not comply with these Terms & Conditions, or invalidate any affected entries and/or to cancel, modify or suspend the Promotion.

 

 1. No responsibility can be taken for entries which are lost, delayed, corrupted, damaged, misdirected or incomplete or which cannot be delivered for any technical, delivery or other reason. Proof of sending will not be accepted as proof of receipt. The Promoter does not guarantee continuous or secure access to the web page or the Mission page.

 

 1. The Promoter together with any associated agencies and companies will not liable for any loss (including, without limitation, indirect, special or consequential loss or loss of profits), expense or damage which is suffered or sustained (whether or not arising from any person’s negligence) in connection with this Promotion or accepting or using the/a Prize(s), except for any liability which cannot be excluded by law.  Nothing will exclude the Promotor’s liability for death or personal injury as a result of its negligence.

 

 1. The Promoter will not be liable for any delay or failure to comply with its obligations for reasons beyond its reasonable control arising from but not limited to Acts of God, global or regional epidemic or pandemic, adverse weather conditions, fire, industrial dispute, war, terrorist activity, hostilities, political unrest, riots, civil commotion, plague or other natural calamities, or any other circumstances of the Promoter.

 

 1. The Promoter may refuse to award a Prize in the event of any entrant’s fraud, dishonesty, breach or non-entitlement under these Terms & Conditions or seek recovery of its value if a Prize has been awarded.

 

 1. Any and all personal data provided by you in connection with this Promotion will be used solely by the Promoter (or its appointed agents) to: (i) assist with running the Promotion; and/or (ii) conduct analytics to improve the Promoter’s promotions, products or services. The Promoter (or its appointed agents) will not contact you for reasons other than this Promotion unless you have provided your express consent. All personal data will be handled in accordance with the Promoter’s privacy policies, available at: https://pepsicoprivacypolicy.com/   

 

 1. If any part/s of these Terms & Conditions are legally ruled to be invalid, illegal or unenforceable, the remainder will not be affected and will continue in full force and effect.

 

 1. By entering, you will be deemed to have agreed to be bound by these Terms & Conditions.

 

 1. If there is a discrepancy between these Terms & Conditions and those in any promotional material, these Terms & Conditions will prevail. 

 

 1. These Terms & Conditions are governed by Norwegian law and their interpretation and application will be subject to the exclusive jurisdiction of the courts of Norway.

 

Promoter: PepsiCo Nordic Denmark, Vesterbrogade 149, 1620 Copenhagen V, Denmark.


Activision Publishing, Inc. is not a sponsor of this promotion. The “Call of Duty: Vanguard” and “Call of Duty: Warzone” names, logos, and/or materials are used for purposes of promotion and/or prize descriptions only and such use is not intended to suggest or imply Activision’s sponsorship of this promotion. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY VANGUARD, CALL OF DUTY WARZONE, and WARZONE are trademarks of Activision Publishing, Inc. All other trademarks and trade names are the properties of their respective owners.

HVOR PÅ PAKKEN KAN JEG FINDE MIN KODE? (SE OGSÅ VIDEOEN OVENFOR)

Koden kan findes på indersiden af posen, bagerst og tæt på, hvor poserne samles, ca. 5 cm fra toppen af posene. Pas på du ikke ødelægger dette område af posen, når du åbner den. Din unikke kode består af 10 tegn, er markeret i sølv og begynder med 'XA'.

ER KODERNE VERSALFØLSOMME?

Ja, alle koder skal indtastes med store bogstaver

HVILKE TEGN KAN KODERNE INDEHOLDE?

Din unikke kode vil udelukkende bestå af de følgende tegn: 0123456789ACEFGHJLMNPRTWXY (det er altså ikke alle bogstaver i alfabetet, der kan indgå i koden)